Witajcie w ten pochmurny styczniowy dzień
jonatanka -lubię piwonie , mam i stare odmiany , ale poszukuję wciąż tych nowych kolekcjonerskich odmian,mam również 5 drzewiastych , ale mam i taką która już 5 lat nie kwitnie i co z nią zrobić?
Róża o którą pytasz to ulubiona angielka u wszystkich pięknie rośnie to Mustand Wood
Anabuko 1- Aniu dziękuję również za życzenia , w ogrodzie u mnie ponuro , kwitną tylko ciemierniki , ale niech się nie spieszą , bo jeszcze czas
Wanda 7 - bardzo się cieszę Wandziu ,ze podobają Ci się moje irysy , to tylko namiastka co kwitła w tym roku , jesienią wsadziłam 50 kłączy , jak nie przemarzną , to może część zakwitnie i będzie co podziwiać
Lanceta - masz rację Lodziu zawsze coś nowego się znajdzie , ale R na pierwszym miejscu
danuta z - wiesz ja mając tyle róż , nie potrafię ich ukorzenić , próbowałam już kilka razy , życzę by Tobie się udało
Blueberry - witam Cię Natalko , i miło będzie mi gościć Ciebie w pełni rozkwitniętego ogrodu
Leszczyna - irysy mam też nowe , a kloniki dopiero planuję zakupić , zobaczymy co będzie
clem - Soniu już niedługo będzie można podziwiać ogrody w wiosennej szacie , ja dużo roślin wiosennych nie mam , będę więc zaglądać do Ciebie
Maska - Marysiu martwię się o róże , ale o te co mam w piwnicy , nic teraz nie mogę zrobić , tylko czekać , oglądam oferty szkółek
róż nowych na klikałam do koszyka jak zwykle ale nie tylko o nich myślę pozdrawiam
A teraz dziewczyny parę zdjęć na pochmurne dni