Azalie tniesz? Jak bardzo. Bo moja ma same badyle, nie dość że połowa wymarzła przy przymrozkach to jeszcze taki drapak z niej...

Gratulacje
 Gratulacje   

Roślinki dostały odpowiednią porcje wody
 Roślinki dostały odpowiednią porcje wody   . Tylko mam nadzieję, że prognozy pogody nie do końca się spełnią
 . Tylko mam nadzieję, że prognozy pogody nie do końca się spełnią   

Córki dalej sobie jeżdżą na konie. Młodsza bardziej zaawansowana. Udało jej się parę razy wystartować w zawodach
 Córki dalej sobie jeżdżą na konie. Młodsza bardziej zaawansowana. Udało jej się parę razy wystartować w zawodach   Prawie wszystkie popołudnia spędza na koniach.
 Prawie wszystkie popołudnia spędza na koniach.

Ja moje tnę co roku i nie przeszkadza im to w kwitnieniu. Właśnie nie podobają mi się takie łyse badyle.
 Ja moje tnę co roku i nie przeszkadza im to w kwitnieniu. Właśnie nie podobają mi się takie łyse badyle.

Może wtedy miałybyśmy więcej czasu na przyjemności, jaką niewątpliwie jest udzielanie się na forum
 Może wtedy miałybyśmy więcej czasu na przyjemności, jaką niewątpliwie jest udzielanie się na forum   .
 .
 Gratulacje!
 Gratulacje! 

. Irys nie do końca jest czarny.......ciemny fiolet z granatem
 . Irys nie do końca jest czarny.......ciemny fiolet z granatem   

Tylko jak ty byłaś, to juz nic na niej nie kwitło
 Tylko jak ty byłaś, to juz nic na niej nie kwitło  

Zrezygnowałam z aż tylu róż. Kupiłam dwie Princess Alexandra of Kent, które posadziłam na środku rabaty, po bokach wsadziłam bukszpanowe kule
 Zrezygnowałam z aż tylu róż. Kupiłam dwie Princess Alexandra of Kent, które posadziłam na środku rabaty, po bokach wsadziłam bukszpanowe kule   

Pieknie te rabatke zagospodarowalasreniuniek pisze:W poprzednim wątku, jesienią, pokazywałam fotki planowanej nowej rabatki.
Może niektórzy pamiętają?
Jestem Wam wdzięczna za propozycje nasadzeń. Miało być dużo róż i jakieś byliny........jednak wyszło inaczejZrezygnowałam z aż tylu róż. Kupiłam dwie Princess Alexandra of Kent, które posadziłam na środku rabaty, po bokach wsadziłam bukszpanowe kule

Rozsypałam korę i wyszło tak
Może być???

Proste jak widać też jest piękne
 Proste jak widać też jest piękne  

Wstyd mi się przyznać....ja cię zgubiłam
 Wstyd mi się przyznać....ja cię zgubiłam   Dzięki twojemu wpisowi zaraz wpadnę z rewizytą.
 Dzięki twojemu wpisowi zaraz wpadnę z rewizytą. 

Za chwile zakwitną posadzone na niej piwonie, potem dzwonki i mam nadzieję, że róże, chociaż sadzone dopiero w tym roku. Nie mam doświadczenia z angielkami, poczekam, zobaczę
 Za chwile zakwitną posadzone na niej piwonie, potem dzwonki i mam nadzieję, że róże, chociaż sadzone dopiero w tym roku. Nie mam doświadczenia z angielkami, poczekam, zobaczę