To wspaniale Mariolu, ze zaczęłaś prezentować fotki ze swojego ogrodu. Roślinki są super. Ja niestety wiosnę kiedy kwitły moje kwiatki przespałem. Jednak od wiosny postaram się to nadrobić. Prosimy o więcej. Pokaz nam więcej swojego ogródka.
Mariolu piękne masz kwiaty, ja też posadziłam koronę cesarską, teraz widzę co z tego wyrosnie, wielkie cudo.
Wiesz jak czytałam te podpisy to zastanowiło mnie słowo szafran, nigdy nie spotkałam się z takim nazwaniem krokusów. Szafran to dla mnie przyprawa, czy się mylę
Szafran jako przyprawa to pręciki krokusa, tylko nie pamiętam którego. Mało się tego zbiera,, więc i przyprawa droga. A jeśli tania, to na pewno nie oryginalna, tylko podrobiona z innych składników, w tym kurkumy
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Ja też nie śpię i zgadnijcie co robię? Tak jak Mariola, robię porządki w zdjęciach. Straszny mam bajzel. Na razie poukładałam albumy w Fotosiku. Za kilka dni wkleję na forum.
W przerwach podziwiam Twoje piękne kwiatuszki Mariolu, jak miło powspominać, prawda?
Też zerkam w TV, na relację ze Śląska i płakać mi się chce.