Reniu, pięknie w Twoim ogrodzie, dziękuję za zdjęcia :P
Reniu, ja chyba moje roślinki, też już zostawię na balkonie, zwłaszcza, że balkon jest na drugim piętrze, od strony południowej. Za chwilkę pójdę kupić agrowłókninę i na noc będę okrywała.
U Ciebie taka piękna wiosna, że aż nie mogę się napatrzeć sasanka prześliczna, kępa tulipanów cudo w ogóle wszystkie roślinki piękne, a korzeń i kamieniska rewelacyjnie wyglądają z tymi wszystkimi roślinkami
Reniu piękne fotki ,kępka sasanek niczego sobie,ślicznie wygląda.Hosty już takie duże .Rabatka pomysłowo wykończona ,ja nie mam swoich obrobionych,zastanawiam się jak to zrobić .
Halinko zrobiłam nowa rabatkę i była taka nie wykończona . Gdzieś na forum podpatrzyłam taką ścieszeczkę wysypaną białym grysem i miałam zrobic tak samo , ale ponieważ u mnie pełno małych kamyczków postanowiłam je wykorzystać i wysypać nimi obrzeże. A M poprosiłam jeszcze o wycięcie krążków z drzewa i dołożyłam ,zeby mozna było po czymś spacerować i taki efekt mojego pomysłu.
Witaj Renato, ja już Tobie gratulowałem złotka a teraz wpadłem pochwalić Twoje piękne rabaty. Jak je zobaczyłem to normalnie . Ale to pięknie wygląda, te kamienie, skąd ty je wziełaś ?? A sasanka napawdę piękna, spory krzaczek, ile ma lat ??