Na początek pokarzę kolekcję begonii

Kolejne zdjęcia zielonych niebawem.....czuję się zmęczona i nic mi się nie chce robić

To Ci pośle z ogonkami, rozmnoży się jak fiołek. Poza tym gdzieś na forum jest poradnik, który zrobiłem z ukorzenianiem begoni z listka, mi się tak ukorzeniła tygrysia (ta którą pokazałaś jako przed ostatnią) i ma sie teraz świetnie, tylko trzeba troche poczekać i nie można się poddawać gdy liść zaczyna się zginać, zwijać, łamać itd.Andziax007 pisze:Karolu dziękuję.......bardzo chętnie bym chciała ale ja nie daję rady ukorzenić ich z listków......próbowałam już z nie jednym listkiem i nie udało Mi się
I nie wolno grzebać żeby podejrzeć czy już są korzonki(jak ja to zrobiłamcarol1 pisze:To Ci pośle z ogonkami, rozmnoży się jak fiołek. Poza tym gdzieś na forum jest poradnik, który zrobiłem z ukorzenianiem begoni z listka, mi się tak ukorzeniła tygrysia (ta którą pokazałaś jako przed ostatnią) i ma się teraz świetnie, tylko trzeba troche poczekać i nie można się poddawać gdy liść zaczyna się zginać, zwijać, łamać itd.Andziax007 pisze:Karolu dziękuję.......bardzo chętnie bym chciała ale ja nie daję rady ukorzenić ich z listków......próbowałam już z nie jednym listkiem i nie udało Mi się