na początek przedstawiam nakrapiane falenopsisy (najbardziej podobają mi się u storczyków: intensywne barwy, kontrasty kolorystyczne oraz wszelakiego rodzaju ciapki)
Nareszcie możemy wszyscy obejrzeć Twoje cudeńka
Nie musze chyba pisać że nakrapiane najbardziej przypadły mi do gustu
Życzę długich, pieknych kwitnień
Oraz Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
piękne masz storczyki! fajnie, że założyłaś swój wątek, byłam ciekawa twojej kolekcji. widzę, że też masz Phalaenopsisa z liśćmi w kropki (ten co ma jasnoróżowe kwiaty, z lekko nakrapianą warżką i dolnymi płatkami). bardzo podobają mi się też te z kwiatkami w kropki i w ogóle wszystkie masz ładne. ile masz wszystkich storczyków? ile lat je zbierasz?
o proszę jakie inspiracje tu dla siebie znalazłam. ja w najbliższych dniach chcę zdobyć storczyka w jakimś odcieniu różu lub bordo. mam białego i żółtego. mam nadzieję że uda mi się takiego znaleźć, a jak nie to znając życie pewnie przytacham do domku innego a będę miała pretekst żeby rozglądać się za czwartym jako tym w wymarzonym kolorze
piekne te twoje kwiatuszki.
pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę
zgadzam się! wszystkie piękne, przy takiej różnorodnosci ciężko ocenić, który ładniejszy
witam na forum i czekam na kolejne piękne okazy!
pozdrawiam,
Wuzetka
Witaj!
Fajnie, że zdecydowałaś się pokazać swoje storczyki, bo jest co ogladać Moja "lista chciejstw" znowu się powiększyła o kilka pozycji... Od dawna zbierasz swoje kwiatki, że tyle ślicznotek masz?