Mam kwiaty
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- Grandiflora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cambria stoi razem z pozostałymi storczykami na wschodnim oknie.Nie traktuję jej specjalnie.Fidelis pisze:Bardzo ładne roślinyW jakim miejscu stoi Cambria? Marzy mi się taka ale mam już mocno ograniczone miejsce na storczyki
skoro u Ciebie zakwitła to pewnie masz doświadczenie z tą roślinką...
Nawet nie wiem ,ze epiphylum trzeba zapylać ,według mnie bardzo dobrze na kwitnienie robi mu przebywanie całe lato do późnej jesieni na zewnątrz ,na tarasie.zabcia_paula pisze:Kwiaty śliczne. Mam jedno pytanie, czy sama zapylałaś Epiphyllum?? Jeśli tak to czy pyłkiem z tej samej rośliny??
Zakwitła sansewiera,pięknie pachnie

Połączyłam posty. Proszę starać się używać opcji "edycja".
/Zgredo
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super widok.
mam nadzieję,że moja też kiedyś zakwitnie i będę mogła poczuć zapach kwiatków sansevierii
mam nadzieję,że moja też kiedyś zakwitnie i będę mogła poczuć zapach kwiatków sansevierii
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- zabcia_paula
- 500p

- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Gratuluje kwitnienia sansewierii. Kiedyś u mnie w domu też kilka razy kwity i potwierdzam, że zapach ma świetny (tylko z tego co pamiętam, to strasznie kapie z kwiatów) 
Moje roślinki
Karolina
Karolina