Moi Drodzy!!

Przedstawiam Wam mój kawałek ziemie (160 m), na którym uprawiam warzywa oraz takie owoce jak malina i truskawka. Działkę użytkuję dopiero rok. Sprawia mi to wielką radość, kiedy coś wyrośnie i mogę się tym podzielić z moimi bliskimi. Muszę powiedzieć, że moje plony są bardzo urodzajne. Powiem trochę o mnie. Mam na imię Sebastian i mam 15 lat. Moją pasją jest ogrodnictwo, muzyka i komputery. To są trzy rzeczy, które uwielbiam robić i które jak już wcześniej powiedziałem sprawiają mi ogromną satysfakcję

. Na zdjęciach poniżej będą m.in. moja plantacja truskawek (ok. 100 krzaczków), mini plantacja maliny (ok. 20 krzaczków), poletko sałaty, kapusty i świeżo wybudowany tunel foliowy. Jego budowa została zakończona 3 tygodnie temu. Konstrukcja jest bardzo stabilna co widać na jednym z ujęć. Wykonywałem ją razem z moim dzadiem i moim tatą. Jej powierzchnia wynosi 12 m kwadratowych. Na poniższych fotografiach widać, co się w niej znajduje. Posiadam tam 26 krzaczków pomidorów, 14 krzaczków ogórków oraz 5 krzaczków papryki. Chcę się pochwalić, że moje ogórki mają już owoce o długości 4 cm!!

To jest dla mnie bardzo pocieszające, gdyż wiem, że moim roślinom nic więcej nie potrzeba.
Pozdrawiam serdecznie i czekam na posty. Do usłyszenia - Sebastian.