Prośby o otworzenie wątku
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Prośby o otworzenie wątku
Dziękuję Norbercie
Witam jestem Tara/Ania miałam osobiste b.poważne problemy i nie mogę odzyskać hasła do FO - notesik z hasłami, loginami, danymi itd. do poczty przepadł , laptop też odmówił wspólpracy jest nowy itd. założyłam nowe konto email czy istnieje szansa na odzyskanie wątku? pozdrawiam Ania
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu na poprzedni mail - ten który masz przypisany do loginu tara - wysłałam Ci nowe hasło dostępu do forum byś mogła wejść na forum zalogować się jako tara.
Teraz wyślę Ci to samo hasło dostępu na aktualny adres mailowy jaki masz w swoim profilu Ania1950.
Mam nadzieję, że uda Ci się zalogować na stary login tara i tym samym 'odzyskasz' swoje wątki
Teraz wyślę Ci to samo hasło dostępu na aktualny adres mailowy jaki masz w swoim profilu Ania1950.
Mam nadzieję, że uda Ci się zalogować na stary login tara i tym samym 'odzyskasz' swoje wątki
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu bardzo dziękuję za pomoc
Proszę bardzo Aniu
Proszę bardzo Aniu
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krystynko miła!
Czy moja deklaracja powrotu do wątku "Zielone pokoje na rozgniewanej planecie wystarczy do jego odblokowania?
Niezbyt dla mnie fajny okres mija, więc bardzo Cię proszę o umożliwienie mi powrotu na forum.
Pozdrawiam serdecznie - JagiS
Gotowe. Pozdrawiam.
Czy moja deklaracja powrotu do wątku "Zielone pokoje na rozgniewanej planecie wystarczy do jego odblokowania?
Niezbyt dla mnie fajny okres mija, więc bardzo Cię proszę o umożliwienie mi powrotu na forum.
Pozdrawiam serdecznie - JagiS
Gotowe. Pozdrawiam.