Witam serdecznie wszystkich w nowym, 2009 roku
i zyczę Wam,
zeby Wasze ogrody kwitły jeszcze piękniej,
niz w latach poprzednich

Kochanie ten pan od kotki (Czita) mówił coś  ,że ona odziedziczyła  geny po swojej prababce możliwe ,że jej wcześniejsza rodzinka gdzieś coś zgubiła a Czitka to odziedziczyła i nie jest persem , ale i tak kocham ją mocno
 Kochanie ten pan od kotki (Czita) mówił coś  ,że ona odziedziczyła  geny po swojej prababce możliwe ,że jej wcześniejsza rodzinka gdzieś coś zgubiła a Czitka to odziedziczyła i nie jest persem , ale i tak kocham ją mocno   

Jej skuteczność jest udowodniona i na forum także wypróbowana ;)
  Jej skuteczność jest udowodniona i na forum także wypróbowana ;)
 ale jak wszyscy się zejdą  i watek będzie szybko pęczniał to ja zaraz z wywieszonym językiem ;:13 zadyszki dostaję i siadam gdzieś cicho w kąciku.
  ale jak wszyscy się zejdą  i watek będzie szybko pęczniał to ja zaraz z wywieszonym językiem ;:13 zadyszki dostaję i siadam gdzieś cicho w kąciku.
 .
 .   .  Mam  też  nadzieję   w  tym   roku    śledzić   Twój   wątek
 .  Mam  też  nadzieję   w  tym   roku    śledzić   Twój   wątek   ,  bo  w   ubiegłym  roku   miałam  z  tym  problem   .  Wpadałam   na   chwilę   po   cichu    i   zaraz   pędziłam   dalej   .  Z  braku  czasu   trudno  wszystko   obejrzeć   .
  ,  bo  w   ubiegłym  roku   miałam  z  tym  problem   .  Wpadałam   na   chwilę   po   cichu    i   zaraz   pędziłam   dalej   .  Z  braku  czasu   trudno  wszystko   obejrzeć   .
 Ja tez jeszcze do Twojego ogródka nie dotarłam, ale na pewno dotrę ;)
 Ja tez jeszcze do Twojego ogródka nie dotarłam, ale na pewno dotrę ;)  )
)