Kuchnia moja i mojej mamy
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Orzechowiec lub też Tort orzechowy
Zbliżają się święta i chyba wiele z nas szuka przepisu na świąteczne wypieki. Proponuję więc tort orzechowy . Kalorii ma milion, ale jest wyśmienity. Zdjęcia będą dopiero w grudniu, bo torcik ten robię raz w roku, właśnie na święta.
Biszkopt orzechowy
- 45 dkg zmielonych orzechów
- 30 dkg cukru pudru
- 12 jajek
- 0,5 szkl. kremówki
- otarta skórka z 1 pomarańczy
- 0,5 szkl. tartej bułki
- 1/3 łyżeczki soli
- 3/4 łyżki brązowago rumu
Orzechy zmielę z 0,5 szkl. cukru. Żółtka ucieram z cukrem, następnie mieszam ze śmietaną. Dodaję bardzo delikatnie ubite na sztywno białka.
Orzechy mieszam z bułką tartą, skórką i solą. Powoli, cały czas mieszając delikatnie łyżką dodaję je do masy jajecznej.
Przelewam do formy, piekę 50 min. w temp. 180 stopni.
Po upieczeniu i wystudzeniu, nastepnego dnia przekrawam biszkopt na 3 krążki. Każdy z nich skrapiam rumem.
Masa czekoladowa
- 12 dkg czekolady deserowej
- 25 dkg masła ( 1 kostka )
- 2 łyżki rumu
- szczypta soli
Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Mało ucieram na puch i dodaję je do czekolady. Mieszam i dodaję rum.
Masą ( można zrobić 1,5 porcji) smaruję dwa krążki orzechowego biszkoptu i wkładam je do lodówki. Trzeciego biszkoptu nie smaruję.
Polewa kawowa
- 3/4 szkl. bardzo mocnego naparu z kawy
- 13 dkg cukru
- 20 dkg cukru pudru
- 5 łyżek rumu
Zagotowuję kawę z cukrem, podgrzewam aż do uzyskania syropowej konsystencji. Cukier puder ucieram z syropem kawowym. Gdy uzyska gładką masę, dodaję rum.
Od razu plewam masą tort, rozsmarowuję ją i dekoruję orzechami lub ziarnami kawy.
Ciasto można posmarować masą kawową lub waniliową z kawałkami czekolady.
Uwagi dodatkowe:
- Krążki dodatkowo przekładam też powidłami, bo lubię
- Zamiast rumu można dać whisky,
- Do masy kawowej: napar z kawy wystarczy zrobić z 1/2 szkl. lub mniej, a rumu daję tyle, żeby masa nie była zbyt rzadka. Masę wylewam na trzeci, suchy biszkopt/
Smacznego!
Zbliżają się święta i chyba wiele z nas szuka przepisu na świąteczne wypieki. Proponuję więc tort orzechowy . Kalorii ma milion, ale jest wyśmienity. Zdjęcia będą dopiero w grudniu, bo torcik ten robię raz w roku, właśnie na święta.
Biszkopt orzechowy
- 45 dkg zmielonych orzechów
- 30 dkg cukru pudru
- 12 jajek
- 0,5 szkl. kremówki
- otarta skórka z 1 pomarańczy
- 0,5 szkl. tartej bułki
- 1/3 łyżeczki soli
- 3/4 łyżki brązowago rumu
Orzechy zmielę z 0,5 szkl. cukru. Żółtka ucieram z cukrem, następnie mieszam ze śmietaną. Dodaję bardzo delikatnie ubite na sztywno białka.
Orzechy mieszam z bułką tartą, skórką i solą. Powoli, cały czas mieszając delikatnie łyżką dodaję je do masy jajecznej.
Przelewam do formy, piekę 50 min. w temp. 180 stopni.
Po upieczeniu i wystudzeniu, nastepnego dnia przekrawam biszkopt na 3 krążki. Każdy z nich skrapiam rumem.
Masa czekoladowa
- 12 dkg czekolady deserowej
- 25 dkg masła ( 1 kostka )
- 2 łyżki rumu
- szczypta soli
Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej. Mało ucieram na puch i dodaję je do czekolady. Mieszam i dodaję rum.
Masą ( można zrobić 1,5 porcji) smaruję dwa krążki orzechowego biszkoptu i wkładam je do lodówki. Trzeciego biszkoptu nie smaruję.
Polewa kawowa
- 3/4 szkl. bardzo mocnego naparu z kawy
- 13 dkg cukru
- 20 dkg cukru pudru
- 5 łyżek rumu
Zagotowuję kawę z cukrem, podgrzewam aż do uzyskania syropowej konsystencji. Cukier puder ucieram z syropem kawowym. Gdy uzyska gładką masę, dodaję rum.
Od razu plewam masą tort, rozsmarowuję ją i dekoruję orzechami lub ziarnami kawy.
Ciasto można posmarować masą kawową lub waniliową z kawałkami czekolady.
Uwagi dodatkowe:
- Krążki dodatkowo przekładam też powidłami, bo lubię
- Zamiast rumu można dać whisky,
- Do masy kawowej: napar z kawy wystarczy zrobić z 1/2 szkl. lub mniej, a rumu daję tyle, żeby masa nie była zbyt rzadka. Masę wylewam na trzeci, suchy biszkopt/
Smacznego!
- mati1999
- 1000p
- Posty: 4200
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Kraków
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Ja tymi świątecznymi tortami mogę się zajadać przez 365 dni w roku
a gdy czytam twoje przepisy to mnie normalnie nosi 


- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 24808
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: lubelskie
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Ewa cudną masz formę na tartę 

- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Pierogi
Najchętniej jedzone u mnie w domu są pierogi leniwe. Pamietam moje początki ich lepienia - cała kuchnia zastawiona talerzami, na których się suczyły , przedtem rozwałkowywanie, szklaną wyduszanie kółek, potem pozostałe ciasto zwijanie i znów wałkowanie i znów wykrawanie itd. Zgroza! Kiedy opowiadałam Ukraińcom, którzy słyną z pierogów o tym, jak wygląda moja kuchnia , pukali się w głowę. Nauczyli mnie łatwiejszego sposobu ich przygotowania.
Farsz do pierogów leniwych zostawiłam swój, jest intensywniejszy w smaku niż ten z Ukrainy.
Ciasto:
- 0,5 kg mąki wrocławskiej
- 1 szkl. letniej wody
- 0,5 łyżeczki soli rozpuszczonej w /w wodzie
- 1 łyżeczka oliwy
Nadzienie do pierogów ruskich
-Gotowane ziemniaki ( 10 szt. ?) udusić jak na duszone ziemniaki lub przepuścić przez prasę
- Biały twaróg ( 20 dkg) - udusić razem z ziemniakami
- 2 cebulę drobno pokrojone w kostkę usmażyć na oleju na ciemnobrunatny kolor
- 1 jajko ( ale ja zrezygnowałam z jaja i tak radzę)
- sól, pieprz - nie szczędzić , musi być wyraziste w smaku
- oregano- dla jego podkreślenia
- kilkanascie kropel magii
Ciasto wyrabiam w misce do uzyskania gładkiej konsystencji ( prawie jak ciasto do pizzy). Musi być ciągliwe i nie lepić się do rąk.

Następnie z ciasta lepię małe kulki, ciut mniejsze od orzechów włoskich i nakrywam je ściereczką, żeby ciasto nie wysuszyło się. Widziałam też, że Ukraińcy z ciasta robią wałek, jak na szagówki, nastepnie kroją w 2-cm kawałki i takie cząstki lepią w kulki.

Farsz wyrobiam do jednolitej masy. Musi być zimny. Następnie kleję kulki , wieksze niż orzechy włoskie!, a więc większe niżkulki z ciastem.
Biorę kulkę z ciasta , bardzo delikatnie opruszam mąką ( casem nie trzeba) i wałkiem dwa razy rozwałkowuję w jedną, a potem w drugą stronę. Powstaje kólko.

Następnie naśrodek wkładam kulkę z farszem i lepię pieróg


Tak powstają pięknisie

W dużym garnku gotuję osoloną wodę , do wrzątku wrzucam 8-10 pierogów ( w zależności od wielkości garnka) i czekam do ich wypłynięcia. Zeby przyspieszyć ten proces, po chwili pomagam sobie drewnianą kopystką. Nie wolno używać metalowej, bo można przerwać ciasto. Od wypłynięcia na wolnym ogniu gotuję jeszcze 1-2 min. Następnie wyjmuję pierogi łyżką cedzakową i wkładam na sito, natychmiast przelewam zimną wodą.

Po odsączeniu przekładam pierogi do dużego naczynia , przelewam olejem i mieszam potrząsając naczyniem tak, aby olej pokrył każdy pieróg. Gdy jest potrzeba oleju rzepakowego ( bo taki mam) dolewam, potem na nim można pierogi smażyć. Pierogi dzięki takim zabiegom nie sklejają się i mogą w lodówce stać kilka dni.

Podaję je z cebulką i podsmażonym boczkiem !
Smacznego!
Najchętniej jedzone u mnie w domu są pierogi leniwe. Pamietam moje początki ich lepienia - cała kuchnia zastawiona talerzami, na których się suczyły , przedtem rozwałkowywanie, szklaną wyduszanie kółek, potem pozostałe ciasto zwijanie i znów wałkowanie i znów wykrawanie itd. Zgroza! Kiedy opowiadałam Ukraińcom, którzy słyną z pierogów o tym, jak wygląda moja kuchnia , pukali się w głowę. Nauczyli mnie łatwiejszego sposobu ich przygotowania.
Farsz do pierogów leniwych zostawiłam swój, jest intensywniejszy w smaku niż ten z Ukrainy.
Ciasto:
- 0,5 kg mąki wrocławskiej
- 1 szkl. letniej wody
- 0,5 łyżeczki soli rozpuszczonej w /w wodzie
- 1 łyżeczka oliwy
Nadzienie do pierogów ruskich
-Gotowane ziemniaki ( 10 szt. ?) udusić jak na duszone ziemniaki lub przepuścić przez prasę
- Biały twaróg ( 20 dkg) - udusić razem z ziemniakami
- 2 cebulę drobno pokrojone w kostkę usmażyć na oleju na ciemnobrunatny kolor
- 1 jajko ( ale ja zrezygnowałam z jaja i tak radzę)
- sól, pieprz - nie szczędzić , musi być wyraziste w smaku
- oregano- dla jego podkreślenia
- kilkanascie kropel magii
Ciasto wyrabiam w misce do uzyskania gładkiej konsystencji ( prawie jak ciasto do pizzy). Musi być ciągliwe i nie lepić się do rąk.

Następnie z ciasta lepię małe kulki, ciut mniejsze od orzechów włoskich i nakrywam je ściereczką, żeby ciasto nie wysuszyło się. Widziałam też, że Ukraińcy z ciasta robią wałek, jak na szagówki, nastepnie kroją w 2-cm kawałki i takie cząstki lepią w kulki.

Farsz wyrobiam do jednolitej masy. Musi być zimny. Następnie kleję kulki , wieksze niż orzechy włoskie!, a więc większe niżkulki z ciastem.

Biorę kulkę z ciasta , bardzo delikatnie opruszam mąką ( casem nie trzeba) i wałkiem dwa razy rozwałkowuję w jedną, a potem w drugą stronę. Powstaje kólko.




Następnie naśrodek wkładam kulkę z farszem i lepię pieróg




Tak powstają pięknisie

W dużym garnku gotuję osoloną wodę , do wrzątku wrzucam 8-10 pierogów ( w zależności od wielkości garnka) i czekam do ich wypłynięcia. Zeby przyspieszyć ten proces, po chwili pomagam sobie drewnianą kopystką. Nie wolno używać metalowej, bo można przerwać ciasto. Od wypłynięcia na wolnym ogniu gotuję jeszcze 1-2 min. Następnie wyjmuję pierogi łyżką cedzakową i wkładam na sito, natychmiast przelewam zimną wodą.

Po odsączeniu przekładam pierogi do dużego naczynia , przelewam olejem i mieszam potrząsając naczyniem tak, aby olej pokrył każdy pieróg. Gdy jest potrzeba oleju rzepakowego ( bo taki mam) dolewam, potem na nim można pierogi smażyć. Pierogi dzięki takim zabiegom nie sklejają się i mogą w lodówce stać kilka dni.

Podaję je z cebulką i podsmażonym boczkiem !
Smacznego!
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Sałatka z kalafiora
- 1 gotowany , ale nie rozgotowany kalafior
- 6 jajek pokrojonych w ćwiartki
- 4 pomidory pokrojone tak jak jajko
- 2 pęczki koperku
- majonez i słodka śmietana zmieszane w sosiku
Uwaga:
-W wersji light zamiast majonezu oczywiscie jogurt.
- Sos można wzbogacić delikatnie o czosnek
Układać warstwowo: na dno różyczki z kalafiora ( niezbyt małe, bo jednak kęs to kęs!). Na drugiej warstwie ćwiartki jajka , a między nim cząstki pomidora. Jajko i pomidora solę i pieprzę. Potem zalewam 1/3 częścią sosiku , a na wierzch wkładam 1/3 część koperku. Całość powtarzam trzykrotnie.
Sałatka ładnie wygląda w przezroczystej misie, ale fabryka w Bolesławcu przezroczystych naczyń nie robi
, więc u mnie jak zwykle.

Smacznego!
- 1 gotowany , ale nie rozgotowany kalafior
- 6 jajek pokrojonych w ćwiartki
- 4 pomidory pokrojone tak jak jajko
- 2 pęczki koperku
- majonez i słodka śmietana zmieszane w sosiku
Uwaga:
-W wersji light zamiast majonezu oczywiscie jogurt.
- Sos można wzbogacić delikatnie o czosnek
Układać warstwowo: na dno różyczki z kalafiora ( niezbyt małe, bo jednak kęs to kęs!). Na drugiej warstwie ćwiartki jajka , a między nim cząstki pomidora. Jajko i pomidora solę i pieprzę. Potem zalewam 1/3 częścią sosiku , a na wierzch wkładam 1/3 część koperku. Całość powtarzam trzykrotnie.
Sałatka ładnie wygląda w przezroczystej misie, ale fabryka w Bolesławcu przezroczystych naczyń nie robi



Smacznego!
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 42347
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Małopolska
- Kontakt:
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Ostatnią sałatkę robię podobnie tylko zamiast koperku siekam bardzo dużo szczypiorku i posypuje na górze, to jest wersja mojego obiadu w upały
Można też zamiast kalafiora ugotować brokuł.

- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
No to jest Sałatka Marysi
Jak wyżej, ale zamiast kalafiora - brokuł, i zamiast koperku - szczypiorek.
Dzięki Maryś, zapisane.

Jak wyżej, ale zamiast kalafiora - brokuł, i zamiast koperku - szczypiorek.
Dzięki Maryś, zapisane.
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Cd. sałatek
Otóż wiele lat lemu, na jednym z arcyciekawych szkoleń
dotyczących wcale nie gastronomii, wśród słuchaczy zaczęła potajemnie krążyć lista pt. "Wpisz swoją ulubioną sałatkę".Następnie karta została skserowana, a przepisy trafiły w ręce wielu osób. Nie wszystkie sałatkimi smakowały, podaję więc te, które zagościły w moim domu.
Sałatka z żółtego sera
- 1 opakowanie żółtego, startego sera ( proponuję samej zetrzeć ser, wtedy mam pewność, że jest świeży)
- Pokrojone ananasy z puszki
- Czosnek granulowany ( używam świeżego )
- Majonez ( sos majonezowo-jogurtowy).
Smacznego!
Sałatka z kurczakiem
- Gotowana pierś kurczaka
- Kukurydza konserwowa
- Puszka ananasów
- Rodzynki
- 2-3 ząbki czosnku
- Majonez ( w oryg. przepisie - Winiary)
Smacznego!
Otóż wiele lat lemu, na jednym z arcyciekawych szkoleń

Sałatka z żółtego sera
- 1 opakowanie żółtego, startego sera ( proponuję samej zetrzeć ser, wtedy mam pewność, że jest świeży)
- Pokrojone ananasy z puszki
- Czosnek granulowany ( używam świeżego )
- Majonez ( sos majonezowo-jogurtowy).
Smacznego!
Sałatka z kurczakiem
- Gotowana pierś kurczaka
- Kukurydza konserwowa
- Puszka ananasów
- Rodzynki
- 2-3 ząbki czosnku
- Majonez ( w oryg. przepisie - Winiary)
Smacznego!
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 42347
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Małopolska
- Kontakt:
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
I starty żółty ser, dużo czosnku przeciśniętego przez praskę , majonez do zlepienia położyć na krakersie i na wierzch połówki orzecha włoskiego
II wędzony kurczak , kukurydza, ananas (po puszce) majonez
Byłam na innym szkoleniu

II wędzony kurczak , kukurydza, ananas (po puszce) majonez
Byłam na innym szkoleniu

- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Z tym krakersem może być super, idealnie pod winko.
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 42347
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Małopolska
- Kontakt:
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Ewa to ulubiona zakąska moich gości znika w mig i nawet forumki ją znają 

- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
cd. sałatek ze szkolenia
Sałatka typu: grecka
- ser feta pokrojony w kostkę
- 3 pomidory pokrojone w kostkę
- 1 duży zielony ogorek pokrojony w kostkę
- 1/2 czerwonej papryki pokrojona w kostkę
- sałata lodowa - poszarpane liście
- 1 czerwona cebula pokrojona w talarki
- oliwki lub kapary ( kapary przelane muszą być wodą)
- sos vinegret: oliwka+ sok z cytryny+ ząbek czosnku+ ciut soli, ciut pieprzu i "pół ciuta" cukru
Układać składniki warstwami kolorystycznymi, na dole sałata, a na wierzchu krążki cebulki. Posypać ziołami prowansalskimi i polać sosem. Odstawić na 0,5 godz. przykrytą sałatkę do lodówki. Przed podaniem delikatnie wymieszać.
Smacznego!
Sałatka z fasolką
- puszka czerwonej fasolki
- puszka białej fasolki
- słoik cebulko konserwowej
- mały słoik konserwowych pieczarek
- 2 średnie cebule pokrojone w kostkę
- drobno posiekana pietruszka
-sól do smaku
- sos majonezowy ( 2-3 łyżki)
Składniki wymieszać i schłodzić.
Smacznego!
Sałatka typu: grecka
- ser feta pokrojony w kostkę
- 3 pomidory pokrojone w kostkę
- 1 duży zielony ogorek pokrojony w kostkę
- 1/2 czerwonej papryki pokrojona w kostkę
- sałata lodowa - poszarpane liście
- 1 czerwona cebula pokrojona w talarki
- oliwki lub kapary ( kapary przelane muszą być wodą)
- sos vinegret: oliwka+ sok z cytryny+ ząbek czosnku+ ciut soli, ciut pieprzu i "pół ciuta" cukru
Układać składniki warstwami kolorystycznymi, na dole sałata, a na wierzchu krążki cebulki. Posypać ziołami prowansalskimi i polać sosem. Odstawić na 0,5 godz. przykrytą sałatkę do lodówki. Przed podaniem delikatnie wymieszać.
Smacznego!
Sałatka z fasolką
- puszka czerwonej fasolki
- puszka białej fasolki
- słoik cebulko konserwowej
- mały słoik konserwowych pieczarek
- 2 średnie cebule pokrojone w kostkę
- drobno posiekana pietruszka
-sól do smaku
- sos majonezowy ( 2-3 łyżki)
Składniki wymieszać i schłodzić.
Smacznego!
- ewka36jj
- Przyjaciel Forum - gold
- Posty: 3666
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Poznań
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Bułeczki z pieczarkami
40 dkg mąki
5-7 dkg drożdży
troszkę soli i cukru
1 szkl. mleka
1 jajko
pół kostki roztopionego masła
Zrobiłam rozczyn i poczekałam do wyrośniecia. W tym czasie usmażyłam pieczarki z cebulką.
Do wyrośniętego rozczynu wbiłam jajko, zamieszałam. Nastepnie rozczyn połączyłam z mąką, wlałam letnie rozpuszczone masełko i wyrobiłam ciasto. Odstawiłam je nakryte ściereczką w ciepłe miejsce i poczekałam, aż wyrosnie.
Potem rozwałkowałam, na środek placuszka włozyłam farsz grzybowy, i zwinęłam formując bułeczkę. Moja córcia, która nie lubi pieczarek , robiła bułeczki z cynamonem i z ziarnami.
Piekłam ok. 15 min.

40 dkg mąki
5-7 dkg drożdży
troszkę soli i cukru
1 szkl. mleka
1 jajko
pół kostki roztopionego masła
Zrobiłam rozczyn i poczekałam do wyrośniecia. W tym czasie usmażyłam pieczarki z cebulką.
Do wyrośniętego rozczynu wbiłam jajko, zamieszałam. Nastepnie rozczyn połączyłam z mąką, wlałam letnie rozpuszczone masełko i wyrobiłam ciasto. Odstawiłam je nakryte ściereczką w ciepłe miejsce i poczekałam, aż wyrosnie.
Potem rozwałkowałam, na środek placuszka włozyłam farsz grzybowy, i zwinęłam formując bułeczkę. Moja córcia, która nie lubi pieczarek , robiła bułeczki z cynamonem i z ziarnami.
Piekłam ok. 15 min.

- mati1999
- 1000p
- Posty: 4200
- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Kraków
Re: Kuchnia moja i mojej mamy
Ale ciekawy przepis
a jak smakują






