Galeria.Dalie Stanisława cz.3
Re: Dalie Stanisława cz.3
Magdo, zapytam oczywiście, przy najbliższej okazji - może nawet jutro, bo myślę, że będziemy rozmawiać na temat wystawy w Olsztynie.
Jak się udały Twoje dalie w tym roku?
Jak się udały Twoje dalie w tym roku?
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- Mariusz DLW
- 200p
- Od: 10 mar 2013, o 12:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Telewizji w żadnej formie nie posiadając, nie mogłem obejrzeć w/w programu. Za to obejrzałem zdjęcia Spartakusa - Basiu, wspaniały, trochę przypomina Alexa, ale pewnie większy jest. Ileż te kwiaty dają wzruszeń, aż wstyd się przyznać...
Mariusz
Kaktusowy wątek sprzedażowy - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=68063" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaktusowy wątek sprzedażowy - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=68063" onclick="window.open(this.href);return false;
Mariuszu, za tydzień będziesz mógł obejrzeć ten program w internecie.
Komputer posiadasz, prawda?
http://majawogrodzie.tvn.pl/
Komputer posiadasz, prawda?
http://majawogrodzie.tvn.pl/
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- Mariusz DLW
- 200p
- Od: 10 mar 2013, o 12:41
- Kontakt:
Tak, komputer posiadam. Nawet telewizor posiadam, ale bez anteny, i bardzo sobie to chwalę.
Mariusz
-
- 50p
- Od: 9 sty 2012, o 00:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu, moje tegoroczne dalie są dla mnie największą niespodzianką, bo wiele z nich nie miało oznaczeń. Te, które zakwitły, są przecudnej urody i budzą zachwyt sąsiadów, a dla mnie są źródłem nieopisanych wzruszeń.
Mariusz, wzruszać się widokiem pięknych dalii (roślin) to nie powód do wstydu, to oznaka wrażliwości serca. Możesz być z tego dumny, bo nie każdy to ma
Pozdrawiam i życzę stosownej do potrzeb aury w ogrodzie i w sercu
Mariusz, wzruszać się widokiem pięknych dalii (roślin) to nie powód do wstydu, to oznaka wrażliwości serca. Możesz być z tego dumny, bo nie każdy to ma

Pozdrawiam i życzę stosownej do potrzeb aury w ogrodzie i w sercu

Magda
Magdo, to się cieszę, że Cię dalijki cieszą i wprawiają w dobry nastrój. Może jakieś fotografie masz, to spróbujemy wespół- zespół odszyfrować, co posiadasz...
Ja dzisiaj wyjątkowo kiepski mam dzień - jesienna szarość nieba jeszcze go pogłębia. Dla dodania sobie otuchy przeglądam zdjęcia, na których, niedawno jeszcze, słońce i wesołe kolory lata...

Bristol Stripe - Dearborn, Daniel (USA), 1978
Stanisławie - niezłe poletko! Dodaje otuchy!
Ja dzisiaj wyjątkowo kiepski mam dzień - jesienna szarość nieba jeszcze go pogłębia. Dla dodania sobie otuchy przeglądam zdjęcia, na których, niedawno jeszcze, słońce i wesołe kolory lata...

Bristol Stripe - Dearborn, Daniel (USA), 1978
Stanisławie - niezłe poletko! Dodaje otuchy!
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- Lipien
- 500p
- Od: 21 lis 2012, o 08:38
ABY OTRZYMAĆ AKTUALNY KATALOG PROSZĘ O ZAADRESOWANĄ KOPERTĘ I CZEKAĆ DO POŁOWY GRUDNIA WYŚLĘ KATALOG
POZDRAWIAM
SKRYTKA POCZTOWA 29
58-400 KAMIENNA GÓRA
POZDRAWIAM
SKRYTKA POCZTOWA 29
58-400 KAMIENNA GÓRA
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Dobra fotorelacja! Dziękujemy Stanisławie!
Fajna i pomysłowa ta instalacja z dalii na stelażu!
Podoba mi się również pomysł z szarym papierem wokół "wazonów". Robi to wrażenie, jakby wszystkie kwiaty były w takich samych wazonikach
I duma mnie rozpiera, ponieważ została zaprezentowana Hapet Złota Miłka w pięknej aranżacji!
Fajna i pomysłowa ta instalacja z dalii na stelażu!

Podoba mi się również pomysł z szarym papierem wokół "wazonów". Robi to wrażenie, jakby wszystkie kwiaty były w takich samych wazonikach

I duma mnie rozpiera, ponieważ została zaprezentowana Hapet Złota Miłka w pięknej aranżacji!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Stanisławie, jak na biadolenie, że susza i dalie nie urosły i że kiepska będzie wystawa w Olsztynie, to wypadło bardzo pięknie. Piękne kwiaty w ładnych aranżacjach i dużo fajnych pomysłów.
Złota Miłka urocza i pięknie zaprezentowana. Miłko, jeszcze raz gratulacje! Dalia z Twoim imieniem chyba dokładnie w dziesiątkę trafiona - taka, jakie lubisz, prawda?
Doczekamy się szczegółów np. ile dalii wystawiono i ilu było wystawców?
Złota Miłka urocza i pięknie zaprezentowana. Miłko, jeszcze raz gratulacje! Dalia z Twoim imieniem chyba dokładnie w dziesiątkę trafiona - taka, jakie lubisz, prawda?
Doczekamy się szczegółów np. ile dalii wystawiono i ilu było wystawców?
Pozdrawiam
Barbara
Barbara
- Lipien
- 500p
- Od: 21 lis 2012, o 08:38
- man211
- Od: 16 paź 2007, o 08:30
Panie Stanisławie. - Piękna fotorelacja z Olsztyna , a na pańskim poletku daliowym to bym pobuszował
ach.....
Karolinka cudna.....

Karolinka cudna.....
Pozdrawiam Grzegorz
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Może należałoby pisać " KaRo-linka " ,to bardziej identyfikuje Osobę , gdyby ode mnie zależało , tę oryginalną odmianę dedykowaną Pani Administrator nazwałabym nickiem Karo ,ostatnie słowo na ten temat należy oczywiście do Obdarowanej ....