Oj o okapie to ja już dawno zapomniałam ,że go mam

U mnie okap miał pełnić przede wszystkim funkcję ozdobną(może to dziwnie zabrzmieć),bo kuchnie mam połączoną nie z salonem ,a z korytarzem,co jest świetną alternatywą dla pozbycia się wszelkich ,,zapachów,,kuchennych typu ,,ryba,,

Otwieram okno i drzwi wejściowe i po chwili śladu nie ma.Okap świetnie wygląda i pasuje do mebli w stylu ,,babciowym,, i retro.Mocy nie pamiętam,ale bardzo dobrze pracuje(u mnie filtry węglowe,które trzeba dokupić)O wiele lepiej pewnie pracował by przy podłączeniu kominowym co też jest możliwe(ma wszystkie potrzebne części)Czy jest głośny?Producent pisze ,że to jeden z najcichszych pochłaniaczy ,ale cudów nie ma,nawet lodówkę przecież słychać.Ja jestem bardzo zadowolona.Są okapy bardziej ,,wypasione,,ale ja szukałam takiego kominkowego,bo np.kolejny wbudowany zegar w mebel lub sprzęt kuchenny nie jest mi potrzebny.Bezproblemowe czyszczenie,bez śladów palców no i można coś ozdobnego na półeczkę jeszcze postawić.Jak dla mnie to strzał w dziesiątkę.Teraz przyszła kolej na zamrażarkę małą jednokomorową do piwnicy,bo w mojej lodówce nie mieszczą się kości dla psa i bywa problem z zakupami przedświątecznymi.Jak zwykle zresztą zakupy w moim ulubionym sklepie internetowym za tanie pieniądze bez żadnych problemików(wszystkie sprzęty kuchenne działają bez zarzutów) Aguś mam nadzieję ,ze mi wybaczysz ,ze sie rozpisałam w Twoim wątku