Poniżej jeden z egzemplarzy z tychże testów. Postanowił coś wypuścić ze swoich uśpionych pąków mimo, że listki jeszcze ma

Wiesz nawet jak pogotowie przyjeżdza to pytają co Ci jestkanapl pisze:Witam! Ja dzisiaj dostałam zamówione na allegrooo róże pustyni, mają dopiero 4 cm. i nie wiem czy je przesadzić do nowej ziemi czy mają pozostać w tej której są? Pomocy!
OleńkoAleksandraBdg pisze:Jasiu,
co Ty zrobisz z taką ilością,kiedy się ukorzenią ;)
Sałatki lubię a najbardziej z wszystkich sałatek to schabowegoAleksandraBdg pisze:Pewnie będzie na obiad, jako sałatka ;)
Dzieła zniszczenia (czytać : ogołocenia roślinek z listków) dokonałem sam osobiścieAleksandraBdg pisze:Listkami się nie przejmuj, zima to trudny okres dla roślin. Do tego dochodzi ogrzewanie, suche powietrze. Poza tym Twoje roślinki rosną.
O o , to mnie zmartwiłaśAleksandraBdg pisze:Już niedługo z miejsc po listkach powinny wyrosnąć gałązki,więc nie ma tego złego....
DziękiAleksandraBdg pisze:Crassula wygląda całkiem porządnieDla mnie te w formie drzewek wyglądają najlepiej także dobrze zrobiłeś,ze formujesz je już od małych sadzonek.
Ten kwiatuszek ma raptem jakieś 6 mm a mój aparacik niestety nie potrafi już bardziej makro... Śliczny jest ten wzorek na nim ale nie potrafię go lepiej pokazać...AleksandraBdg pisze:Tłustosz super zakwitł! Gratulacje!
Mam nadzieję, że Ci się na coś przydadząonectica pisze:Dzięki za informacje, kilka szczegółów pierwszy raz widzę.
Wiesz jakoś tak... to podlewanie i pilnowanie aby mieszanka nie przeschła...onectica pisze:Nie chcesz posiać czegos takiego? To tez w końcu kaudeks