Aniu bardzo się cieszę, ze rybka smakowała, to jedno z ulubionych dań w moim domku.....jemy ją i na zimno i na ciepło
Ewuniu śliwki w boczku to pyszna a chyba najszybsza pod słońcem przekąska
* wędzone śliwki bez pestek
* tyle niewielkich plasterków boczku ile śliwek
* wykałaczki
Każdą śliwkę owinąć plasterkiem boczku, przebić wykałaczką. Układać na blaszce i piec w piekarniku oko 25-30 min, aż się ładnie podrumienią
Aniu mam nadzieję, że podpieczone musli Wam zasmakuje . A może spróbuj przemycić pestki słonecznika.... one takie malutkie, że syn nie zauważy, a mają mnóstwo wartości

Po podpieczeniu wszystko nabiera pięknego złotego koloru i oddzielne składniki zlewają się wizualnie ze sobą....
Madziu pomidorki to fajny pomysł...... mogą być te najprostsze w uprawie koraliki, ślicznie wyglądają, pysznie smakują i są niewymagające

A ja bym namawiała Cię i do posadzenia kilku rozsad różnych sałat....pięknie wyglądają ..... jak najwspanialsze żurawki.... ale ile z nich radości na talerzu
