asma pisze: cukinii cd.
poprawiam!-zamiast sera tofu-ser feta
-makaron al'dente,
-cukinia pokrojona w duże ,cienkie paski usmażona na oliwie z czosnkiem i ulubionymi przyprawami-bazylia itd
-pomidorki suszone w oleju-pokrojone lub świeże
-szpinak przesmażony na krótko na oliwie z czosnkiem
-ser tofu pokrojony w kostkę lub np Lazur
-mogą być kawałeczki kurczaka,ale nie koniecznie -

wosiek-czekamy na przepis w zalewie musztard.
juda-cieszę się,że się rozgadałaś-ja też jestem gadułka
zrób zdjęcie tej gigant.cukini-daj w tle coś dla kontrastu-kaczkę
czekamy na zdjęcia
mogę prosić przepis na leczo?
jadłam robione przez koleżankę-pyszotka choć oliwa, aż kapie po brodzie
nie robiłam samodzielnie,ew kupowałam Hortexu mrożonkę
Co do zamiłowania do Polskiej Kuchni to większość potraw przybliżyła mi śp.Teściowa.Nasza kuchnia była ...hmmm...Tata urodził się w Chinach-główny kucharz w naszym domu,Jego Mama to Rosjanka-taka była nasza kuchnia

może dlatego smaki mam ciut inne.
Od lat brakowało mi w mojej kuchni warzyw,przypraw,ziół,ryb,tego ogromnego ,nieznanego i nie wykorzystanego asortymentu,który jest dostępny w sklepach.Teraz gdy programy kulinarne jeszcze pobudzają wyobraźnię i otwierają na nowe doznania smakowe to już w ogóle mam wielki apetyt

uwielbiam gotować i eksperymentować,mam ponoć zdolności w tym kierunku więc ...forumkowe możliwości i przepisy to dla mnie rewelacja
