Nie podałam proporcji bo ja robię dużo-jest nas 5 osób a jeszcze dochodzą dwie dziewczyny moich synów, poza tym ja raczej dodaję ketchup po trochę próbując czy sos jest smaczny wg mojego uznania , im dasz więcej kawałków rybki tym musisz mieć więcej sosu -tak jak ze wszystkimi daniamiasma pisze:dorcia-dziękuję za przepisy![]()
![]()
brzmią smakowicie,a ten z zupką cebulową polecają również znajome.Mi akurat nie wyszedł i dałam sobie z nim spokójchyba zważyła mi się śmietana
![]()
rybka mnie bardzo zainteresowała,ale podpowiedz ile ketchupu ?mniam![]()
zapiekanka z grzankami też interesująca-szkoda,że bez chociaż orientacyjnych proporcji.
A makaron ze szpinakiem mnie zastanawia-w przepisie szpinak jest tylko rozmrożony-czy dobrze rozumiem,że jest podany na surowo?
Beatrice-może po prostu podaj przepis alternatywny-zdrowy,eco,jaki preferujesz![]()
Miriam-koniecznie dokup cebulkę
do do szpinaku-rzeczywiście nie wpisałam że po rozmrożeniu wrzucic na patelnię z czosnkiem i pomidorkami i przesmażyć- sorry za niedopatrzenie
wiesz myślę że świeży szpinak jak ktoś taki przyrządza też może być ,niekoniecznie mrożony