Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(2006-2011)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
polanka
100p
100p
Od: 19 gru 2009, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(06.10- ...)

Post »

Cisnęłam to cholerstwo ponad dwa tygodnie temu. ;:108 Nie palę, żyję ale trochę jeszcze mnie ciągnie. :twisted: Potrzebuję wsparcia. ;:196
Chwalę się gdzie tylko się da, coby nie przyszło mi do głowy wrócić do dymka. Wstyd wielki byłby ;:14
Paliłam 37 lat, ile? bardzo dużo - ponad 20 szt. ;:223
Czytałam książkę Allena Carra - Łatwy sposób na rzucenie palenia.
Kiedy człowiek zabije ostatnie zwierzę i spali ostatnie drzewo - przekona się, że pieniędzy nie można zjeść.

Wątek wymienny http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67891" onclick="window.open(this.href);return false;
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dwa tygodnie Polanko to już bardzo dużo, uważam, że najgorsze masz za sobą.
Nie daj się jakimś tam kaprysom, doraźnym ciągotom.
Ja mam to za sobą, od ponad 2 lat i teraz zapach dymu tylko mnie odrzuca.
Jeszcze trochę i zaczniesz odczuwać zapachy.... i smaki.... Będę Ci kibicować. :P
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Kontakt:

Post »

Gratuluję Polanko ;:138 trzymam za Ciebie kciuki :wink:
Awatar użytkownika
polanka
100p
100p

Post »

Dziękuję kochani za słowa otuchy. Nie dam się. :wink:
Kiedy człowiek zabije ostatnie zwierzę i spali ostatnie drzewo - przekona się, że pieniędzy nie można zjeść.

Wątek wymienny http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=67891" onclick="window.open(this.href);return false;
ganio4
1000p
1000p
Od: 11 maja 2009, o 09:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Polanka, ;:63 37 lat, to baaaaaardzo długo. Ja mam akurat tyle lat. :) Nie palę już 3,5 roku i ciągle nie mogę zrozumieć dlaczego nie rzuciłam wcześniej, po co w ogóle sięgałam po to g.wno. Kryzysy będą na pewno, organizm musi się oczyścić, ale potem, co za rozkosz dla podniebienia. Wytrzymaj do nowalijek z własnego ogródka, ;:3 poczujesz po tylu latach jak smakuje jedzenie. A potem do owoców i warzyw jesiennych. Mniam... A w chwili kryzysu walnij głową w mur. Na pewno pomoże. :uszy
Kasia
Awatar użytkownika
karpek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2008, o 11:21

Post »

Ja także dorzucam: trzymaj się i nie daj się. Teraz rzeczywiście byłoby by sromotną klęską ale zarazem niedorzecznością do tego wracać. Wielką satysfakcją jest móc (teraz) patrzeć na palących i powiedzieć sobie: ja już nie palę (i nie śmierdzę). Wygrałem !
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Awatar użytkownika
agapuszka_83_28
500p
500p
Od: 4 lis 2010, o 17:33

Post »

A ja nie potrafię , boję się ,co będzie jak nie będe miała fajek w domu z rana :( :(
Awatar użytkownika
polanka
100p
100p

Post »

agapuszka_83_28 pisze:A ja nie potrafię , boję się ,co będzie jak nie będe miała fajek w domu z rana :( :(
Wierzę, miałam tak samo. Mało papierosków w domu i panika, co to będzie rano, w nocy?
Zawsze musiałam miec kilka paczek w zapasie :evil:
Czytałam tę mądrą książkę. Doczytałam tak może trzy czwarte treści, papieroski z paczki wybyły około wieczora i koniec palenia.
(jedyny sklep we wsi jeszcze był otwarty, ale nie pobiegłam)
Szczęśliwie trwa to do tej pory już miesiąc. :heja Wracają mi smak i węch, oddycham głęboko i ogólnie lepiej się czuję.

Dla chcących rzucać palnie - mam tę książkę w PDF -ie. ;:132 Mogę podesłać na meila

krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Kontakt:

Post »

A ja mam dziś rocznicę. :) dokładnie rok temu zapaliłem ostatniego papierosa ;:224
Awatar użytkownika
karpek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2008, o 11:21

Post »

A ja dzisiaj w kościele siedziałem (on się dosiadł jako drugi) koło gościa od którego tak "waliło" popielniczką, że myślałem że puszczę pawia. Niestety w kościele za bardzo odsuwać się nie można - więc "spieprzył" mi całe samopoczucie. Gdy pomyślę, że ja przeszło półtora roku temu też tak "pachniałem"... to mi skóra cierpnie...
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
zabamonika
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 18 sty 2011, o 00:35

Post »

polanka pisze:
agapuszka_83_28 pisze:A ja nie potrafię , boję się ,co będzie jak nie będe miała fajek w domu z rana :( :(
Wierzę, miałam tak samo. Mało papierosków w domu i panika, co to będzie rano, w nocy?
Czytałam tę mądrą książkę. Doczytałam tak może trzy czwarte treści, papieroski z paczki wybyły około wieczora i koniec palenia.
Szczęśliwie trwa to do tej pory już miesiąc. :heja Wracają mi smak i węch, oddycham głęboko i ogólnie lepiej się czuję.

Dla chcących rzucać palnie - mam tę książkę w PDF -ie. ;:132 Mogę podesłać na meila

ja chetna na te ksiazke moze w koncu rzuce w ch....re te pety,juz tyle razy próbowałam ze rece opadaja.mój mail:piotr1000@op.pl
jak przedmówczyni najgorzej rano do kawki zawsze sama mi reka jakos leci i po zawodach
Awatar użytkownika
sama-mama
50p
50p
Od: 12 lut 2011, o 21:28

Post »

Witam, nie czytałam całego wątku, ale są tabletki dzięki którym nawet najwięksi miłośnicy fajczenia rezygnują. Pewnie nie można robic reklamy na forum, ale jeśli ktoś chce to zapytajcie mnie mailem. Dowiedziałam się o nich od koleżanki, rzuciłam ja, rzuciło kilka osób z mojej rodziny. Z góry mówię, że nie jestem właścicielką koncernu, który je produkuje :D ... A szkoda! Oj szkoda :( Tabletki są na receptę i kosztują ok 50 zł, za całą kurację. Ja akurat potrzebowałam tylko połowę opakowania, a paliłam z różnymi przerwami np.na ciąże i okresy karmienia - 20 lat. Polecam je wszystkim zdeterminowanym, którzy wypróbowali wiele innych metod.
Pozdrawiam Balbi
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

polanka pisze:

wydrukowałem...idę czytać....
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26

Post »

Józefie :shock: - oczom nie wierzę :roll: . Miłej i skutecznej lektury :wink:
Trzymam kciuki za wszystkich. Grupa wsparcia jest potrzebna, niezależnie od wybranej metody.
Mam podobne odczucia jak Karpek - moje niektóre koleżanki tak strasznie śmierdzą fajami, że myślę, po cóż kupują te pachnące kosmetyki??
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
agapuszka_83_28
500p
500p
Od: 4 lis 2010, o 17:33

Post »

Ja dostałam tego meila ale jakoś nie mogę go pobrać (tz. pobrałam ale nie da się go odczytać , wyświetlają sie jakieś dziwne cyfry , znaki itd.) nie wiem czemu tak jest , próbowałam wiele razy
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”