by cokolwiek odróżnić. Ale Ville de Lyon jest tym co najłatwiej odróżnić, bo ma taki srebny połysk w środkowej części
liścia jakiego żaden inny nie ma. Więc jedno jest pewne że to nie jest Ville de Lyon.

abeille pisze:Identyfikacja czasami naprawdę nie jest łatwa, bo są do siebie niestety bardzo podobne i trzeba oka specjalisty
by cokolwiek odróżnić. Ale Ville de Lyon jest tym co najłatwiej odróżnić, bo ma taki srebny połysk w środkowej części
liścia jakiego żaden inny nie ma. Więc jedno jest pewne że to nie jest Ville de Lyon.
Już miałem wklejać fotkę swojej Mme Julii Correvon, ale chyba najrozsądniej będzie przeczekać(aż otworzy się nowa strona ):D100krotka pisze:Polish Spirit
Jan Paweł II to szybko rosnąca odmiana. Moja sadzonka już w pierwszym roku po posadzeniu miała kilka 2-3m pędów całych obsypanych kwiatami. Jeżeli posadziłaś swojego Jana Pawła w nieco nasłonecznionym miejscu to powinnaś w tym roku również cieszyć się dużym okazemziabak pisze:Piękne są Wasze powojniki. Kiedy moje będą takie...? Ja w tym roku kupiłam Multi Blue, Ernest Markham i Jan Paweł II. Na razie dwa kwiatuszki pokazał Multi Blue, na pozostałe czekam niecierpliwie... Innym razem wstawię fotki moich młodziaków