Julio - nic takiego wyjątkowego nie robię tylko to co wszyscy, u mnie generalnie jest ziemia gliniasta i dość mokro (nawet w niektórych miejscach za bardzo)- a róże to lubią, a no i oczywiście zużywam kilometry sznurków do powiązywania pędów , oczywiście jeszcze lubią codziennie słuchać , że są najpiękniejsze i najcudowniejsze
Taro - cała Louis Odier - trochę już poprzekwitała ale nadal jest piękna:
Wielkie dzięki Beatko za zdjęcie Abrahama. Własnie na takim ujęciu mi zależało. Świetnie że ujmujesz w swoich zdjęciach całe krzewy, a nie tylko sam kwiat.Daje to nam wszystkim wyobrażenie o możliwościach tych roślin . Już nie mogę doczekać się kwitnienia swojego, na razie jeszcze młodego, ale wiadomo że wszystko jeszcze przed nami.
Pozdrawiam.
Dziękuję Ci serdecznie za zepsucie mi kolejnego wieczoru !!! ale no zasługujesz na . Mam nadzieję, że kiedyś chociaż zbliżę się do twoich osiągnięć. Swoją droga u nas w centrum jest kilka róż Poulsena- wspominałaś o nich. Wybacz ale w kwestii różanej jestem laikiem- głownie Alicja/Georginia mnie edukuje co sobie bardzo chwalę. Ale tobie tez pozawracam głowę jeśli pozwolisz Nie wiem jakie odmiany od Poulsena są warte zainteresowania. Jutro zobaczę co tam mają i poproszę Cie o opinię Co ty na to ?
Te ogólne zdjęcia powalają na kolana. Taka masa kwiatów robi kolosalne wrażenie.
Pewnie Twoi goście wchodzą do ogrodu i trwają w zachwycie póki ich nie wyprosisz .
Ghitę kupiłam na jesieni, malutką ale w takim razie strasznie się cieszę, że ją mam.
LO piękny ale nie spodziewałam się, że on taki wielgachny. Trzeba będzie specjalnie dla niego przeorganizować rabatkę.
Czeka mnie sporo pracy .
[quote="Piotr-Sz"]Dziękuję Ci serdecznie za zepsucie mi kolejnego wieczoru !!! ale no zasługujesz na .
to prawda, już noc a ja jeszcze podpatruję, tylko marzyć
Witaj Beatko.
Ostrzegali , żeby przed obejrzeniem twojego ogrodu zażyć relanium...
I mieli rację, bo od razu ciśnienie idzie w górę.
Tak cudne okazy róż rzadko się zdarzają........czapka z głowy i
Nie wiedziałam ,że tak blisko ode mnie jest taki cudny ogród.
Pozdrawiam krajankę.