A do tego jak piszesz zaczęłaś niedawno (ponownie) i to z grubej rury od adenium...

i śledzić będę rozwój awokado,bo moje 5 prób jak do tej pory zakończyło się fiaskiem,ale wciąż próbuje

Moje mają korzonki. Sadzoneczki wprost z pachnącego lasu. Teraz jest czas...wąsy poziomkowe jak u truskawek zdążyły się już ukorzenić. Piękne są, zielone....labka1 pisze:Spróbuj...ja nie wiem czy to różnica leśne czy nie....dostałam kilka od jednej dziewczyny..ale gałązki cięte ukorzeniałam w wodzie
No trzymam cię za...nogęlabka1 pisze:(...)co Ci szkodzi..jak się nie uda dam ci Tych moich w następnym roku.
Mam nadzieję,że zostaniesz na dłużej. Witaj Aneczko.pieczarah pisze:z powodu tytułowych marzeń zajrzałam...i zostanę na dłużej, chociaż dla moich parapetów może się to okazać niebezpieczne(zieleń niekaktusowa znów się o mnie upomina
)
A do tego jak piszesz zaczęłaś niedawno (ponownie) i to z grubej rury od adenium...i w ogóle jakoś tak sukulentowo, co akurat mnie bardzo odpowiada.
i śledzić będę rozwój awokado,bo moje 5 prób jak do tej pory zakończyło się fiaskiem,ale wciąż próbuje
Witam....Arkadius121 pisze:Ładne ,kolorowe roślinki i ciekawie zaprezentowane.Pozdrawiam