Powolutku będę się włączać, zapraszam.
Na początek mało o tej porze aktualne, ale przynajmniej kolorowe:
clerodendron ugandensee
tibouchina
Dla wielbicieli liliowców:
https://picasaweb.google.com/1047861057 ... mWojsAwice

i od razu człowiek zapomina, że za oknami plucha i do wiosny jeszcze trochę trzeba poczekać
  i od razu człowiek zapomina, że za oknami plucha i do wiosny jeszcze trochę trzeba poczekać  A teraz czekamy na ciąg dalszy...
 A teraz czekamy na ciąg dalszy...
 . Tego z pierwszej fotki ukorzeniam - może się uda, a o tego z drugiej muszę się postarać, bo uwielbiam tarasowe.
 . Tego z pierwszej fotki ukorzeniam - może się uda, a o tego z drugiej muszę się postarać, bo uwielbiam tarasowe. 

Widzę że następna hojowo zakręcona koleżanka do nas dołączyła
 Widzę że następna hojowo zakręcona koleżanka do nas dołączyła  Bardzo fajnie zapowiada się Twój wątek, hojeczki i tarasowce piękne
 Bardzo fajnie zapowiada się Twój wątek, hojeczki i tarasowce piękne  Też muszę się dorobić takich podpórek, bardzo fajny pomysł
 Też muszę się dorobić takich podpórek, bardzo fajny pomysł  

Mam dość wąskie parapety i niestety nie mieszczą się na nich moje chciejstwa. Z tego względu już od maja obstawiam dom doniczkami z tarasowcami
  Mam dość wąskie parapety i niestety nie mieszczą się na nich moje chciejstwa. Z tego względu już od maja obstawiam dom doniczkami z tarasowcami