WITAM w nowej części .
Piękne piwonie . :P
Dodaj link w stopce ,bo nie będzie można do Ciebie trafić .
Nowy avatarek . Miło Cię widzieć.
Czy to nowa rabatka obtoczona kamieniami i wysypana zrębkami .
Aniu, i ja przyleciałąm szybciutko się zameldować w Twoim ogródku i nawet nie wiesz jak się cieszę że jestes znowu z nami
Gratuluję jeszcze jednego serduszka, poza tym Twoim ogromnym
Aneczko ...nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś
Dzisiaj dużo o Tobie myślałam i bardzo żałowałam ,że zniknęłaś....a tu proszę jaka miła niespodzianka
Pięknie rozpoczęłaś wątek...te peonie to prawdziwe cudeńka!!!
Pozdrawiam serdecznie i gratuluję serduszka
śliczności właśnie szukam kogoś kto ma piwonie od jakiegoś czasu bo ja z pytankiem
jak przygotować ziemię pod piwonie-i czy przy siatce w półcieniu na gliniastej ziemi poradzą sobie te cudne diamęciki?
podobno sierpień to czas sadzenia tych cudeniek ale czy drzewiaste też w sierpniu? i skąd najpewniej kupować sadzonki-można prosić o podpowieć?
ależ u ciebie musi pachnieć!
Aniu, bardzo się cieszę, że trafiłam na Twój nowy wątek.
Gratuluję .
I podziwiam pięknie urządzony ogród i kwitnące już piwonie.
Czy w oczku pływają już rybki ?
Anuś. Również jestem z powitaniem i gratulacjami. ;: 167 należało Ci się od dawna. I cieszę się, że znów jesteś z nami. Tydzień temu z Oleńką plotkowałyśmy o Tobie - nie miałaś czkawki ? Różyczka żyje, choć bałam się o nią bardzo. Ogród po przemianach piękny. Nawet widzę zasiedlone oczko. Szybko się uwinęliście.
Aniu , jednak jesteś...
Zostawiam ślad ,żeby nie umknął mi Twój wątek.
Gadać mi się nie chce , bo odejście Krysi mnie przybiło ... powiem tylko : cieszę się ,że wróciłaś.
Taruś cieszę się ,że mogę zawitać do Twojego kolejnego wątku... Dobrze ,że się zdecydowałaś...,tyle nowości u Ciebie...piwonie piękne...a i róż Twoich jestem ciekawa...
Wspaniale ,że znowu z nami jesteś...