No i zdecydowałam się zaprezentowac moja działkę chociaż przy tych co oglądałam jeszcze wiele jej brakuje . Działka ma 390m2 niestety ktoś projektujac nasz ogród dziwnie je podzielił .Niby duża ale wymiarowo ... . 9.5m-szeroka zato długa na 41m.Wtamtym roku zaczełam zmieniac jej rozład -do tej pory miała scieżkę biegnącą przez środek .Przesunęłam ją na bok i myślę co dalej.
witaj Coco na forum. Co Ty chcesz od swojej działeczki- ładnie jest, tak jak sama piszesz będziesz sobię ją teraz tylko upiększać ale satysfakcja potem niesamowita. Fajnie, że do nas trafiłaś.Wklejaj fotki iopowiadaj nam co dalej. Pozdrowienia i miłego dnia :P
Dokładnie powtórzę sie za Bożenką - co ty chcesz Coco od swojej działeczki. Jest naprawde śliczna- w miare czasu zmodyfikujesz sobie po swojemu - ale masz juz jakis start, Buziaki
Staram się miec wszystkiego potrochę i warzywka i kwiaty i drzewka ale ciężko na cokolwiek znależc miejsce MIiejsce odpoczynku zaczeliśmy urządzac dopiero w tym roku, jak zarośnie winogronami będzie fajny cień.
Czy ten floks ma naprawdę taki kolor, czy to przekłamanie aparatu foto.
Zapowiada się fajny ogród. Masz już sporo ciekawych roślin. Miejsce wypoczynku jak zarośnie od góry będzie super.
Pozdrowienia