Pozdrawiam Cię popołudniowo
Ogródek AGNESS
Re: Ogródek AGNESS
Zastanawiam się Aguś - przechodząc w zachwycie alejkami Twojego ogrodu i podziwiając widoki - z jakich roślin najbardziej słynie Twój zielony zakątek i chyba są to lilie, mające obecnie festiwal swojego kwitnienia... a jakie kwiaty Ty osobiście darzysz największą miłością? 
- Rewi
- 1000p

- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Zawsze z miłą chęcią będę spacerować po Twoim ogrodzie 
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ilonko nazbierało się tych liliowców całkiem sporo jak na niewielki ogródek
cieszę się bardzo, że one tak szybciutko się rozrastają i tworzą spore kępy, bo właśnie wtedy wyglądają najciekawiej
Jeżówki bardzo , bardzo lubię i strasznie chcę posadzić..... nawet miejsce dla nich musi się znaleźć
Olgo faktycznie różne rejony mają swoje wymagania..... ale za to masz bajeczne krajobrazy, pełne krokusów i innego wspaniałego kwiecia ...... nie do podrobienia
Justynko bardzo ciekawa jestem Twoich zamówień, kiedy przesyłeczka???
Marysiu faktycznie większość moich liliowców jest już rozrośnięta w duże kępy, ale to takie popularniejsze, starsze odmiany, one szybciutko przerastają
Marzy mi się kilka nowszych rarytasików...... głównie pająki mnie oczarowały...... może kiedyś się doczekam
Maryniu faktycznie większe kępy liliowców sporo miejsca potrzebują, ale lubię roślinki w dużych kępach, chociaż to ogranicza posiadanie innych roślinek
Dorotko dziękuję za cieplutkie słowa
Twoje zdjęcia są równie ciekawe jak moje, nie miej żadnych wątpliwości
a i piękne widoczki pokazujesz
Mariolu cieszę się że podobają Ci się, takie spore już kępy bardzo cieszą swoimi bukietami.... niby kwiaty trzymają się tylko jeden dzień, ale kwitną i kwitną i to w dużej ilości
Nikusiu witaj
Bardzo mi miło, że moje liliowce podobają Ci sie, nie są to jakieś nowe odmiany, ale bardzo cieszą
Jadziu a to paskudy jedne....strasznie szkoda lilii...... u mnie na szczęście nie ma dużych problemów ze ślimorami.....
Dziś u mnie juz nie padało..... wygląda na to, że pogoda się poprawia....
Polu faktycznie troszkę liliowców już się nazbierało, bardzo lubię te kwiaty..... cudnie stroją lipcowe ogrody
Aguniu faktycznie troszkę tych lilii się nazbierało i byłoby dużo, dużo więcej, gdyby nie to, że gabaryty ogródka na to nie pozwalają...... to właśnie lilie są moimi ukochanymi kwiatami
..... od zawsze..... uwielbiam wiele innych gatunków..... ale te zawsze były i będą na pierwszym miejscu
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam
Ewuniu nawet nie wiesz jak bardzo cieszą takie słowa
Zapraszam serdecznie
Zakwitają kolejne lilijki
Conca D'or

Flore Pleno

NN

Sorbonne

Robert Swanson

NN

i coraz bardziej ukwiecone
Flashpoint

Big Brother

Triumphator

Satisfaction

Jeżówki bardzo , bardzo lubię i strasznie chcę posadzić..... nawet miejsce dla nich musi się znaleźć
Olgo faktycznie różne rejony mają swoje wymagania..... ale za to masz bajeczne krajobrazy, pełne krokusów i innego wspaniałego kwiecia ...... nie do podrobienia
Justynko bardzo ciekawa jestem Twoich zamówień, kiedy przesyłeczka???
Marysiu faktycznie większość moich liliowców jest już rozrośnięta w duże kępy, ale to takie popularniejsze, starsze odmiany, one szybciutko przerastają
Maryniu faktycznie większe kępy liliowców sporo miejsca potrzebują, ale lubię roślinki w dużych kępach, chociaż to ogranicza posiadanie innych roślinek
Dorotko dziękuję za cieplutkie słowa
Mariolu cieszę się że podobają Ci się, takie spore już kępy bardzo cieszą swoimi bukietami.... niby kwiaty trzymają się tylko jeden dzień, ale kwitną i kwitną i to w dużej ilości
Nikusiu witaj
Bardzo mi miło, że moje liliowce podobają Ci sie, nie są to jakieś nowe odmiany, ale bardzo cieszą
Jadziu a to paskudy jedne....strasznie szkoda lilii...... u mnie na szczęście nie ma dużych problemów ze ślimorami.....
Dziś u mnie juz nie padało..... wygląda na to, że pogoda się poprawia....
Polu faktycznie troszkę liliowców już się nazbierało, bardzo lubię te kwiaty..... cudnie stroją lipcowe ogrody
Aguniu faktycznie troszkę tych lilii się nazbierało i byłoby dużo, dużo więcej, gdyby nie to, że gabaryty ogródka na to nie pozwalają...... to właśnie lilie są moimi ukochanymi kwiatami
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam
Ewuniu nawet nie wiesz jak bardzo cieszą takie słowa
Zakwitają kolejne lilijki
Conca D'or

Flore Pleno

NN

Sorbonne

Robert Swanson

NN

i coraz bardziej ukwiecone
Flashpoint

Big Brother

Triumphator

Satisfaction

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twoja kolekcja lilii to prawie nieskończona. Pozdrawiam Agnieszko z mojego niemiłosiernie wysuszonego obszaru 
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Agnieś widzę że U Ciebie nie pada bo lilie wyglądają świetnie....
Moje są strasznie zmordowane tym deszczem i nawet nacieszyc się nimi nie zdążyłam,a już im płatki opadają
Moje są strasznie zmordowane tym deszczem i nawet nacieszyc się nimi nie zdążyłam,a już im płatki opadają
-
grazia72
- 500p

- Od: 24 maja 2010, o 14:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Lilie masz cudne
wcale mnie to nie dziwi
wiadomo cudne jak resztę ogrodu 
wcale mnie to nie dziwi
Pozdrawiam Grażyna
Wszystko co mam
Wszystko co mam
- korzo_m

- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Coraz bardziej pałam miłością do lilii, chyba ich w moim ogrodzie przybędzie. Notuję, zapisuję.... 
- Ellaa

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Aguś ja też się, że znów z Wami klikamAGNESS pisze: Eluniu bardzo się cieszę, że jesteśMam nadzieję, ze już nie znikniesz
![]()
Cieszę się, że moje widoczki przypadły Ci do gustu..... zapach faktycznie jest niesamowity..... wieczorami aż za mocy![]()
Aguś znów piękne fotki....ależ zapachniało
Pozachwycałam się Twoimi liliami. Moje OT jeszcze w pąkach. Tę ostatnią zobaczyłam w sobotę na wystawie w Rybniku i dopisałm do listy liliowych chciejstw. Jak była moja moja radośc jak zobaczyłam ją w sprzdaży na kiermaszu przed wejściem.
Stoi jeszcze w doniczce w pokoju i jeden kwiat rozsiewa cudny zapch. Wyobrażam sobie jak pachnieć musi cała taka kępa w ogrodzie.
Stoi jeszcze w doniczce w pokoju i jeden kwiat rozsiewa cudny zapch. Wyobrażam sobie jak pachnieć musi cała taka kępa w ogrodzie.
-
lawenda

- Od: 22 mar 2007, o 19:33
mało chyba zaglądasz na kuchenne inspiracje, więc tutaj ogłoszę że jagodzianki z Twojego przepisu
wyszły mi pyszne, dziewczyny i chłopaki polecam póki są jagody. Conca D'or lubię najbardziej, ale u mnie jeszcze nie kwitnie, wczoraj nie kwitła 
- Annar13
- 1000p

- Od: 4 maja 2012, o 12:31
co za cudowne lilie
Flore Pleno muszę koniecznie kupić - rewelacyjna! Nad Flash Point myślę,ale chyba też ją chcę
Widzę tez Big Brother
te kwiaty są cudowne i jak pachną 
Flore Pleno muszę koniecznie kupić - rewelacyjna! Nad Flash Point myślę,ale chyba też ją chcę
Widzę tez Big Brother
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
https://lh6.googleusercontent.com/-0LE3 ... 520166.jpg tęskni mi się za tym widoczkiem.....przepiekna kolekcja lili aż dusi tak pachną....
a i liliowcami widzę tez sie zachwycasz! ależ okazy wspaniałe
a i liliowcami widzę tez sie zachwycasz! ależ okazy wspaniałe
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu chyba najpiękniejsza kolekcja lilii na forum.
Wszystkie są piękne, ale dla mnie
Flashpoint przecudnej urody.
Wszystkie są piękne, ale dla mnie
Flashpoint przecudnej urody.
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Cudne
Tym bardziej zazdroszczę, że moje nadal nie kwitną
Dużo pąków, wszystkie zamknięte. Rozwinęła się tylko jedna pachnąca z zeszłego roku i dwie nowe-Eye Liner i nn źle podpisana. Stare azjatki już przekwitają, a nowych nie ma.