A właśnie - powiesz mi coś więcej o Bienvenue?
Pozdrawiam
Ania
Mam tak samoApril pisze:Ja się muszę przyznać że mi już słów brak. Siedzę, patrzę i wzdycham zamiast pracować![]()
sweety pisze:Może się narażę, ale Heathcliff jakoś mi tu nie pasujeNie masz takiego misz-maszu jak ja
![]()
I u Ciebie taki akcenty jest jakiś ... niekonsekwentny
April pisze:Ja się muszę przyznać że mi już słów brak. Siedzę, patrzę i wzdycham zamiast pracować![]()
takasobie pisze:Ale uczta dla oka! Giardina wymiata! W takiej formie (rozkwitnięte kwiaty + pąki) jest zjawiskowa.
Moja Edenka puściła długiego bata i nie wiem, czy tak ją w górę puścić - niech się pnie, czy zostawić ją przygiętą
Ignis05 pisze:MajeczkoMariatheresa już u mnie rośnie od jesieni i cieszę się , bo na Twoich
zdjęciach wygląda zjawiskowo.![]()
A tę Princess Aleksandrę Of Kent to dałaś chyba specjalnie, żebym się jednak na nią skusiła ?![]()
Ankos7 pisze:Witaj, uzależniłam się od Twoich umilaczy - w chwili obecnej robię listę zakupów "róże wiosna2015" na ich podstawie![]()
A właśnie - powiesz mi coś więcej o Bienvenue?
Pozdrawiam
Ania
Ewa7 pisze:April pisze:Ja się muszę przyznać że mi już słów brak. Siedzę, patrzę i wzdycham zamiast pracować![]()
Mam tak samo
Elwi pisze:Majeczko pięknie jak w bajce(czyli jak zwykle u Ciebie
)
Zazdroszczę ci Mammy mii - oglądam ją u Ciebie od dawna (zazdroszczę pozytywnie rzecz jasna)
Guernsey jednak żarówa... SzkodaPasowałby mi taki kolorek jak w słonku
dorotka350 pisze:Majeczko i jak tu nie kochać róż, gdy patrzy się na Twój ogród?Oczu nie mogę oderwać od umilaczy i zdjęcia przeglądam bez końca...Powiem tylko jedno słowo - cudności
![]()
Louise Odier - obłędna, tak samo Lacre
tara pisze:Bardzo lubię oglądać fotki ogólne a Twoje są naprawdę artystyczne przy takich dorodnych, zdrowych różach trudno przejść obojętnie.
Mam pytanie nasadzenia masz dość gęste, nie ma to jednak wpływu na zdrowotność róż ale jak z chwastami, nie widać, czyściutko. Nie umiem zdyscyplinować siebie aby zagęścić rośliny, jak możesz mi doradzić w tym temacie.