Aniu /aneczka1979/ ja sama lubię ich oglądać na forum, wyglądają o wiele ładniej niż w realu tylko że nie pachną.
Jadziu dzięki

Eyes for You też się zachwycam. Mam też Blue for You ale ona już mnie tak nie zachwyca. Może jak krzak urośnie i kwiatów będzie więcej wówczas może inaczej będę na nią patrzeć. To jesienny zakup więc młodzik.
Aniu /Annes 77/ dzięki
Aniu /tara/ u mnie Charles Austin tylko w pierwszym kwitnieniu jest taki wysoki, potem go ścinam i drugi raz jak kwitnie jest niższy.
Tolinko Lawender Ice mam 3 sezon, w pierwszym była bardzo marna i jeszcze ta ostra zima, w zeszłym roku ładnie się zabrała, zima była łagodna więc jest łady krzaczek i już po raz drugi kwitnie, Jest jak na razie zdrowa. Kwiaty długo się utrzymują ale u mnie nie rośnie w pełnym słońcu. Czy pachnie

szczerze mówiąc nie wiem, nie wąchałam jej, bo jest jak na razie dosyć niski krzaczek więc nie klękam by ich wąchać.

a tak poważnie, jutro jak będę na działce sprawdzę, jak jeszcze będzie miała kwiaty. U nas były ostatnie straszne ulewy a ja nie byłam na działce więc nie wiem jak tam wygląda.
jeden widoczek i kilka róż. Niestety musiałam wymazać twarz , ponieważ bez zgody koleżanki nie mogłabym pokazać zdjęcia krzaczka pięknej Aphrodite w pierwszym kwitnieniu, teraz jest już raz tak duża.
Mam różę którą kupiłam jako
Watykam, ale mam wątpliwości może ktoś rozpozna w niej prawdziwą nazwę. To róża wielkokwiatowa bardzo wysoka o pięknych dużych kwiatach, lekki zapach , kwiat utrzymuje się bardzo długo nawet w te upalne dni na dużym słońcu.