...a teraz pokażę Wam coś co mnie kompletnie zaskoczyło i zupełnie zbiło z tropu.Po tym obrazku przestałam się dziwić ptakom ,które nie potrafią się zdecydować ...ODLECIEĆ? CZY MOŻE ZOSTAĆ???Zdjęcie robione dziś czyli 04.08.2009
Aldonko wspaniale prezentują się Twoje balkonowe cudowności i w ogrodku cudnie, prześliczne budlejki, zdjęcie z motylkiem śliczne a wiśnia zwariowała może w październiku będziesz miała świeże owocki
Aldonko, cudowna sprawa z tymi mrożonkam nie trzeba zapełniać zamrażarki, tylko z drzewka prosto do garnuszka
Twoje czosnki są olbrzymie piękne jak kwitną, ale i jako suszki rewelacja
DziękujęJOLUNIA
CiekaweAGNESSczy w przyszlym roku będa tej samej wielkości.Z tego co slyszałam holenderskie cebulki sa najpiekniejsze w pierwszym roku,a potem coraz to marniejsze...
kATARYNKOmożliwe ,ze tak mają,ale wydaje mi się ,ze tego roku mamy dziwny klimat.Duzo chorób grzybowych zauwazyłam na liściach.U mnie tylko na wiśni pijawiły się plamki ,ale u znajomej ogród zaatakowała jakaś dziwna choroba.Na liściach pojawiły się roznokolorowe plamyi na kwiatach i na drzewkach,poza tym trzy choinki jej uschły,a pzreciez lato nie jest suche...
Przyszłam z wizytą do Twojego ogrodu. Domyślam się. że jest on koło domu/zazdroszczę bo ja mam
działkę/. Masz przepiękne kwiaty doniczkowe takich jeszcze nie widziałam. Fuksje oszałamiające,
powaliły mnie na kolana.
Jejku ..nareszcie sie wybrałam do mojego ,,wątkowego,,ogrodu.Od ostatniego postu nie zagladałam tu.Czas by może wstawić nowe fotki ogrodu.Przede wszystkim czas odświerzyć sobie własne fotki.Może pomogą mi zmienić w tym roku wystrój,albo po prostu utwierdzą mnie w przekonaniu,ze TO JEST WŁAŚNIE TO!!!
Już 15-sty marzec,a wiosny nie widać.Moja magnolia śpi razem z hortensją i innymi cebulowymi pod kołderką.Ciekawa jestem kiedy mi zakwitnie magnilia.To odmiana drzewiasta póżna o kwiatach ogromnych i żółtych,cudnie pachnących.[URL=http://img716.imageshack.us/i/p1020438bb.jpg/][/URL