Jesień w familokowym
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Jesień w familokowym
Jaki ma piękny odcień w pąku
a choineczka śliczna
ja chyba zacznę wyciągać bombki i ubierać drzewka w ogródku skoro już w tv święta na całego 
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MATI to nie choinka lecz dzwonek
.Do świąt jeszcze trochę czasu .Jako ,że powoli idzie mi ta robota to już zaczęłam, a muszę ich parę zrobić.Ręce muszą mieć zawsze zajęcie
nie tylko przy klawiaturze
ANUSIU nie mam Haendla ,bo jakoś nie pałam do niego miłością
.Mnie wystarczy Prince czółenko w rękę między pisaniem postów ,a rękaw ze sweterka zaczęty i czeka na lepsze czasy
.Lelujek mam mnóstwo i rozsadziłam je po całym ogródku .Kiedyś też ćwiczyłam mózgownicę
chociaż czasem do tego wracam przy okazji

ANUSIU nie mam Haendla ,bo jakoś nie pałam do niego miłością

- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu ja tak informacyjnie napisałam o Handelku bo Dorotka porównywała ew.z Twoim Księciem.
Burgund u mnie dziś widziałam ma przepiękny kwiat i ten jego zapach, nie miałam aparatu bo dziś to taki dzień że myśli gdzie biegną.

Burgund u mnie dziś widziałam ma przepiękny kwiat i ten jego zapach, nie miałam aparatu bo dziś to taki dzień że myśli gdzie biegną.
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jadziu te Twoje róże!
Dzyndzołek bardzo ładny
zdolna jesteś 
- adamiec

- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu o ciemnym poranku , światełko jeszcze świeci, nawet noc miałam senną tylko chwilowe przebudzenia na sprawdzenie czy nic się nie dzieje z ogniem.
Jadziu masz zdolności ogrodniczka, znawca odmian róż, super fotograf .Rękodzieło też nie jest Ci obce i piękności dziergasz.
Minęły dni zadumy, dzisiaj idziemy do klubu , mamy próbę generalną przedstawienia lalkowego "Kopciuszek"
Tereska zadała koleżankom zadanie w poniedziałki mają przynosić resztki mięsne z niedzielnych obiadów . Ona to zbiera i pędzi rowerem karmić dzikusy, wczoraj po dwóch dniach nieobecności koty już na polu czekały a potem pędziły przed rowerem.Biedne bezdomne stworzenia , same muszą walczyć o życie i wiedzą co to głód a to jest straszne.Czeka nas łapanka na sterylizacje a to jest bardzo przykre ale potrzebne

Jadziu masz zdolności ogrodniczka, znawca odmian róż, super fotograf .Rękodzieło też nie jest Ci obce i piękności dziergasz.
Minęły dni zadumy, dzisiaj idziemy do klubu , mamy próbę generalną przedstawienia lalkowego "Kopciuszek"
Tereska zadała koleżankom zadanie w poniedziałki mają przynosić resztki mięsne z niedzielnych obiadów . Ona to zbiera i pędzi rowerem karmić dzikusy, wczoraj po dwóch dniach nieobecności koty już na polu czekały a potem pędziły przed rowerem.Biedne bezdomne stworzenia , same muszą walczyć o życie i wiedzą co to głód a to jest straszne.Czeka nas łapanka na sterylizacje a to jest bardzo przykre ale potrzebne
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Jadziu z wielką przyjemnością oglądam Twoje róże ale dzwonek zrobił na mnie ogromne wrażenie
lubię własnoręcznie robione ozdoby. Masz zdolne rączki 
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Przecież dałbym sobie głowę uciąć że to choinka
ale nie na dzwonek 
- mar33

- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Jadziu
jestem
dziękuję za przesyłkę
Prince de Monaco oszalała jest cudna
i nie tylko bo u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach 
Prince de Monaco oszalała jest cudna
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- asma

- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
Śliczny dzwoneczek,ale Monaco mnie zachwyciła jeszcz bardziej-cudna róża i ma tyle różnych odsłon 
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Swoją Nostalgię uwielbiam, jest w każdym momencie swego kwitnienia inna, a co najważniejsze w tym tygodniu jeszcze kwitła. Jest subtelna i elegancka.
Z czego robisz Jadziu swoje dzwoneczki?
Z czego robisz Jadziu swoje dzwoneczki?
- JAKUCH

Witam wszystkich miłych gości .Właśnie skończyłam 2 następne dzwonki
EWUNIU też lubiłam swoja nostalgię ,ale książę Monaco zachwycił mnie bardziej, a Nostalgia poszła w dobre ręce .Księciunio też jeszcze kwitnie ,ale to resztki kwiatów .Dzwonki robię kordonkiem Anchor Aida czółenkiem to koronka frywolitkowa
ASIU Prince ma rzeczywiście zróżnicowany kolor w zależności od fazy rozwoju
MARYSIU gdzieś się znów podziewała tak długi czas .Jeszcze zapomniałam dać Ci drugą przesyłkę,która stoi na stole
To stare kwitnienie Princa teraz ma parę kwiatków a żółtek ma pąka już chyba drugi tydzień i nie umie go otworzyć
MATI kurcze gdybyś dał sobie obciąć głowę chodziłbyś bez
To sobie ne da
ANIU
lubię sie bawić czółenkiem ,ale nadal wolno mi to idzie .Niestety biorę je w ręce po zakończeniu sezonu i trzymam do rozpoczęcia
IRENKO każdy ma jakieś swoje zalety Ty również masz ich mnóstwo
więc zacznij siebie doceniać
MARYSIU
przecież też masz mnóstwo różyczek ,których ja np .nie mam u siebie Wydaje mi się ,że byłoby nudno oglądać wciąż takie same róże
ANUSIU Burgund jest jednorazowy
pamiętnej wiosny ścięty poniżej kopczyka i odbił ze zdwojoną siłą .To jedna z pierwszych róż w moi ogródku potem Gloria dei i Fresja i Chopin, a potem to już cała reszta jak wlazłam na FO
Trochę wspomnień słoneczno- deszczowego lata CZERWIEC.Widzę ,ze hosting już działa i chyba wskoczyły wszystkie fotki na swoje miejsca

EWUNIU też lubiłam swoja nostalgię ,ale książę Monaco zachwycił mnie bardziej, a Nostalgia poszła w dobre ręce .Księciunio też jeszcze kwitnie ,ale to resztki kwiatów .Dzwonki robię kordonkiem Anchor Aida czółenkiem to koronka frywolitkowa
ASIU Prince ma rzeczywiście zróżnicowany kolor w zależności od fazy rozwoju
MARYSIU gdzieś się znów podziewała tak długi czas .Jeszcze zapomniałam dać Ci drugą przesyłkę,która stoi na stole
MATI kurcze gdybyś dał sobie obciąć głowę chodziłbyś bez
ANIU
IRENKO każdy ma jakieś swoje zalety Ty również masz ich mnóstwo
MARYSIU
ANUSIU Burgund jest jednorazowy
Trochę wspomnień słoneczno- deszczowego lata CZERWIEC.Widzę ,ze hosting już działa i chyba wskoczyły wszystkie fotki na swoje miejsca

- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Jadziu u mnie Burgund tez od lat, a jak włazłyśmy na forum to dostałyśmy małpiego rozumu i ta, i ta jedna od drugiej piękniejsza a ile wiedzy przybyło, jakoś nas malutko teraz co się dzieje.............
- JAKUCH

ANIU myślę ,,że przestała ich bawić przygoda z FO część bardziej rozmownych dziewczyn wybyła na inne fora
Pozostała tylko grupka starej gwardii ,ale może zimą to sie zmieni jak nie będzie innego zajęcia .
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
witaj Jadziu!
masz rację - gdy nastaną długie zimowe wieczory i dni bez grzebania w ogrodach, to FO się zaludni
masz rację - gdy nastaną długie zimowe wieczory i dni bez grzebania w ogrodach, to FO się zaludni
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Jakie śmieszne chryzantemki jak sztuczne
Jadziu moje róże mają pączki, ale nie rozkwitają tylko usychają
jakby grudzień był