Jesień w familokowym

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Jesień w familokowym

Post »

Jaki ma piękny odcień w pąku ;:138 a choineczka śliczna :D ja chyba zacznę wyciągać bombki i ubierać drzewka w ogródku skoro już w tv święta na całego :;230
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

MATI to nie choinka lecz dzwonek ;:14 .Do świąt jeszcze trochę czasu .Jako ,że powoli idzie mi ta robota to już zaczęłam, a muszę ich parę zrobić.Ręce muszą mieć zawsze zajęcie :;230 nie tylko przy klawiaturze
ANUSIU nie mam Haendla ,bo jakoś nie pałam do niego miłością :wink: .Mnie wystarczy Prince czółenko w rękę między pisaniem postów ,a rękaw ze sweterka zaczęty i czeka na lepsze czasy :;230.Lelujek mam mnóstwo i rozsadziłam je po całym ogródku .Kiedyś też ćwiczyłam mózgownicę :wink: chociaż czasem do tego wracam przy okazji

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Jadziu ja tak informacyjnie napisałam o Handelku bo Dorotka porównywała ew.z Twoim Księciem.
Burgund u mnie dziś widziałam ma przepiękny kwiat i ten jego zapach, nie miałam aparatu bo dziś to taki dzień że myśli gdzie biegną.
:wit
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jadziu te Twoje róże! ;:63 Dzyndzołek bardzo ładny :D zdolna jesteś ;:168
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Jadziu o ciemnym poranku , światełko jeszcze świeci, nawet noc miałam senną tylko chwilowe przebudzenia na sprawdzenie czy nic się nie dzieje z ogniem.
Jadziu masz zdolności ogrodniczka, znawca odmian róż, super fotograf .Rękodzieło też nie jest Ci obce i piękności dziergasz. ;:215
Minęły dni zadumy, dzisiaj idziemy do klubu , mamy próbę generalną przedstawienia lalkowego "Kopciuszek" ;:138
Tereska zadała koleżankom zadanie w poniedziałki mają przynosić resztki mięsne z niedzielnych obiadów . Ona to zbiera i pędzi rowerem karmić dzikusy, wczoraj po dwóch dniach nieobecności koty już na polu czekały a potem pędziły przed rowerem.Biedne bezdomne stworzenia , same muszą walczyć o życie i wiedzą co to głód a to jest straszne.Czeka nas łapanka na sterylizacje a to jest bardzo przykre ale potrzebne :evil: :twisted:
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Jadziu z wielką przyjemnością oglądam Twoje róże ale dzwonek zrobił na mnie ogromne wrażenie ;:oj lubię własnoręcznie robione ozdoby. Masz zdolne rączki ;:63
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Przecież dałbym sobie głowę uciąć że to choinka ;:14 ;:173 ale nie na dzwonek ;:131
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Jadziu :wit jestem :oops: dziękuję za przesyłkę ;:180
Prince de Monaco oszalała jest cudna ;:138 i nie tylko bo u Ciebie wszystko rośnie jak na drożdżach :heja
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Awatar użytkownika
asma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 wrz 2011, o 12:16

Post »

Śliczny dzwoneczek,ale Monaco mnie zachwyciła jeszcz bardziej-cudna róża i ma tyle różnych odsłon ;:215
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31

Post »

Swoją Nostalgię uwielbiam, jest w każdym momencie swego kwitnienia inna, a co najważniejsze w tym tygodniu jeszcze kwitła. Jest subtelna i elegancka.
Z czego robisz Jadziu swoje dzwoneczki?
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich miłych gości .Właśnie skończyłam 2 następne dzwonki :)
EWUNIU też lubiłam swoja nostalgię ,ale książę Monaco zachwycił mnie bardziej, a Nostalgia poszła w dobre ręce .Księciunio też jeszcze kwitnie ,ale to resztki kwiatów .Dzwonki robię kordonkiem Anchor Aida czółenkiem to koronka frywolitkowa
ASIU Prince ma rzeczywiście zróżnicowany kolor w zależności od fazy rozwoju ;:180
MARYSIU gdzieś się znów podziewała tak długi czas .Jeszcze zapomniałam dać Ci drugą przesyłkę,która stoi na stole ;:124 To stare kwitnienie Princa teraz ma parę kwiatków a żółtek ma pąka już chyba drugi tydzień i nie umie go otworzyć
MATI kurcze gdybyś dał sobie obciąć głowę chodziłbyś bez :wink: ;:306 To sobie ne da :;230
ANIU ;:180 lubię sie bawić czółenkiem ,ale nadal wolno mi to idzie .Niestety biorę je w ręce po zakończeniu sezonu i trzymam do rozpoczęcia :;230
IRENKO każdy ma jakieś swoje zalety Ty również masz ich mnóstwo ;:168 więc zacznij siebie doceniać ;:196
MARYSIU ;:180 przecież też masz mnóstwo różyczek ,których ja np .nie mam u siebie Wydaje mi się ,że byłoby nudno oglądać wciąż takie same róże
ANUSIU Burgund jest jednorazowy ;:167 pamiętnej wiosny ścięty poniżej kopczyka i odbił ze zdwojoną siłą .To jedna z pierwszych róż w moi ogródku potem Gloria dei i Fresja i Chopin, a potem to już cała reszta jak wlazłam na FO :;230

Trochę wspomnień słoneczno- deszczowego lata CZERWIEC.Widzę ,ze hosting już działa i chyba wskoczyły wszystkie fotki na swoje miejsca

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Jadziu u mnie Burgund tez od lat, a jak włazłyśmy na forum to dostałyśmy małpiego rozumu i ta, i ta jedna od drugiej piękniejsza a ile wiedzy przybyło, jakoś nas malutko teraz co się dzieje.............
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ANIU myślę ,,że przestała ich bawić przygoda z FO część bardziej rozmownych dziewczyn wybyła na inne fora ;:174 Pozostała tylko grupka starej gwardii ,ale może zimą to sie zmieni jak nie będzie innego zajęcia .
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

witaj Jadziu!
masz rację - gdy nastaną długie zimowe wieczory i dni bez grzebania w ogrodach, to FO się zaludni :)
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Jakie śmieszne chryzantemki jak sztuczne :D Jadziu moje róże mają pączki, ale nie rozkwitają tylko usychają :wink: jakby grudzień był ;:185
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”