Witam wszystkich miłych gości .Właśnie skończyłam 2 następne dzwonki
EWUNIU też lubiłam swoja nostalgię ,ale książę Monaco zachwycił mnie bardziej, a Nostalgia poszła w dobre ręce .Księciunio też jeszcze kwitnie ,ale to resztki kwiatów .Dzwonki robię kordonkiem Anchor Aida czółenkiem to koronka frywolitkowa
ASIU Prince ma rzeczywiście zróżnicowany kolor w zależności od fazy rozwoju
MARYSIU gdzieś się znów podziewała tak długi czas .Jeszcze zapomniałam dać Ci drugą przesyłkę,która stoi na stole

To stare kwitnienie Princa teraz ma parę kwiatków a żółtek ma pąka już chyba drugi tydzień i nie umie go otworzyć
MATI kurcze gdybyś dał sobie obciąć głowę chodziłbyś bez

To sobie ne da
ANIU

lubię sie bawić czółenkiem ,ale nadal wolno mi to idzie .Niestety biorę je w ręce po zakończeniu sezonu i trzymam do rozpoczęcia
IRENKO każdy ma jakieś swoje zalety Ty również masz ich mnóstwo

więc zacznij siebie doceniać
MARYSIU

przecież też masz mnóstwo różyczek ,których ja np .nie mam u siebie Wydaje mi się ,że byłoby nudno oglądać wciąż takie same róże
ANUSIU Burgund jest jednorazowy

pamiętnej wiosny ścięty poniżej kopczyka i odbił ze zdwojoną siłą .To jedna z pierwszych róż w moi ogródku potem Gloria dei i Fresja i Chopin, a potem to już cała reszta jak wlazłam na FO
Trochę wspomnień słoneczno- deszczowego lata CZERWIEC.Widzę ,ze hosting już działa i chyba wskoczyły wszystkie fotki na swoje miejsca