Jakuch/Jadzia dobry żart

powiedzmy tak: nas ogrodowo zakręconych czas się nie ima, ciągle w sercu nastolatki
bejsonki84/Werka bardzo mi miło
any57/Andrzej sadzonki warzyw to raczej kupowałam ale w tym roku może uda mi się nieco samej wyhodować ale część na pewno dokupię.
Zapowiadali od czwartku prawie wiosnę a tu druga noc na minusie, śniegu niet!
ewka36jj/Ewa zawsze lepiej wiedzieć z kim się rozmawia jak to skwitowała też Ewa/
ewarost
ewarost/Ewa no to teraz będzie łatwiej

przepiękny masz podpis - to prawda chciałoby się powiedzieć "chwilo trwaj"!
Oj ta wiosna jeszcze się nie obudziła noce mróz w dzień u nas wieje ale słonecznie.
[bGabriela]/Gabi[/b] zakupy to jakoś same się robią klikamy albo wrzucamy do koszyka i wyjmujemy zetki z dziurawej skarpetki ale taka nasza uroda.
patkaza/Aga sama jestem ciekawa ile z tego siania będzie owoców, kwiatów ale jak nie posieję to się nie przekonam. Dzięki za kciuki będą na pewno b.mile widziane. Sorki fotka nasłoneczniona
Dziś rozpoczęłam siewy i tak: seler korzeniowy, por, sałata masłowa, lodowa, liściowa, kapusta włoska, kapusta b.wczesna biała.
Kapustę wprowadzam do ogrodu po raz pierwszy, mam nadzieję że dochowam się główek bez gąsiennic.
Jutro kolejna porcja nasion ale chyba kwiatów.
Dziś dostałam od naszego forumka
BobejGS/Błażeja nasiona giganta arbuza, potężne stoi przede mną wyzwanie, bedę się mocno starać, proszę o trzymanie kciuków, jestem zielona w tym temacie