druga w kolejce za Agatką na lilie
na kawkę już się przecisnęłam, ale czekam, czekam.................. rozglądam się i nie rozumiem, na pierwszej fotce to zazielenilo się okno w ciągu tego lata? tak szybko rośnie ten winobluszcz? a w ogóle to u mnie mizerota ale już zmienia kolor na czerwony czy to już jesień?
Witam wszystkich miłych gości.
Kawa to by mi się przydała bo ledwo przebrnęłam przez te wszystkie strony, podpisy, spisy treści i inne strasznie trudne rzeczy. Ale udało mi się i sama wszystko zrobiłam żeby było przyjemniej czekać na ciepełko.
Jolanta nie tak trudno przez ten gąszcz się przecisnąć bo to przyjazne zielsko. Dorota dla Ciebie też Aga dopisana do listy. Ania Ty też Andrzejku właź i rozgość się.
Na dobranoc zostawiam śliczną nowo-rozkwitniętą lilijke
Majka we właściwym czasie Cię odwiedzam...już nowy wątek...jestem zachwycona Twoim domkiem,a wokół ...marzenie... Nawet milin dwie czapy tureckie otworzył
Jak to fajnie popatrzeć na Twoje włości, które się zna nie tylko z fotek chociaż kawy na zielonym tarasie nie piłam. Nadrabiam więc
Już milin?? czyżby za plecami stała jesień? chociaż żółte poletko nastraja optymistycznie.
MAJKA Flamentanz na tle zielonego domu to mistrzostwo swiata to samo z żółtymi liliami i ostróżką . Moze jednak nakuszę Basię i zajedziemy do Ciebie a kawkę pod zielonym baldachimem . To nie ten sam teren jaki widziałam na wiosnę Czerwony kosmos również ładny 180