Odrobine w ogrodzie - Beata T

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Re: Odrobine w ogrodzie - Beata T

Post »

AGNESS delospermy to ja chyba miałam dwa gatunki ta ze zdjęcia to zwarta ale za to niesamowicie kwitnąca i miałam taką co się w zeszłym roku rozrosła niesamowicie a kwiatków może 2-3 , piszę miałam bo zmarzła i nie wiem czy tam gdzieś spod kamieni coś wyjdzie :wink: Aga to tylko się cieszyć że jest co przesadzać gdy roślinki się rozrastają ja to patrzę czy da się coś skubnąć bo wszystko jeszcze takie mizerne ;:224
chatte Izo jak podobne do pełnika to pewnie tak ....hihi a faktycznie jakie fajne oczka się uwidoczniły :D

Ale upał wyglądam deszczyku ale jakoś mizernie to wygląda , no i walczę z mszycą coś okropnego dzieje się w tym roku róże już dwa razy pryskałam a i na rozchodniku ją widzę to i na hostach też będzie jak nic :?
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mnie to na pełnika nie wygląda... :roll: raczej na coś jaskrowatego...
Beatko... skalniak jak się patrzy... :uszy
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko, mszyce na hostach? Czegoś takiego w życiu nie widziałam. U mnie są tylko na różach i naparstnicach.
Susza okropna, burza, kta była trzy dni temu, nic nie pomogła. Nadal sucho....
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Gabriela Tak poszperałam i zgadza się jaskier ten z pełnych :D
wanda7 a mnie te burze ominęły ale na szczęście dziś w nocy troszeczkę popadało hmmm ale niewiele wieczorem czeka mnie podlewanie :? Mszyca w tym roku to u mnie dosłownie wszędzie róże, rozchodniki ,rojniki , hosty ledwo pąki wypuściły a już widzę tą czarną jak delikatnie pąk rozchylam hihi ale najłatwiej rozpoznać gdzie jest mszyca po mrówkach :wink: a co dziwne rozsiał mi się koperek niesamowicie a na nim jeszcze mszycy nie ma ...

Chyba już czas zamknąć ten wątek ,więc wszystkich serdecznie zapraszam do nowego

W ogrodzie - Beata T
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”