Witam :P
Już odpowiadam
to czysta prowizorka -wykorzystałam jako *zawiesie* na zewnątrz przed szklarenką
..... :P koszyk metalowy- który bywał w wóżkach dziecięcych ulokowany na dole-taki na
podręczne rzeczy :P .To zabytek!!! ale całkiem dobrze go wykorzystuję, ma kratki, mocny, dodatkowe posiada z boku sprężyny.
Jakoś

spasował do tych cudacznych kwiatów.
Same tillandsje są przymocowane do tych podkładek- to oryginały ,więc drzewo pewnie
akacjowe/robinia/ale importowane!! więc może i akacja :P .Jest dodatkowo cieniutkie zawiesie -haczyk więc może dowolnie wisieć gdzie chce.
Ogólnie aranżacja jest ciekawym tematem - pół biedy gdy się ma tak do 30 kwiatów,póżniej ilość jest bałaganem a jeszcze dalej....... cała bieda.
Nakombinować mocno trzeba

aby to jakoś wyglądało. U mnie wygląda
TO na dżunglę zimą- w całym domu- to my jesteśmy gościnnie wśród zieleni.Ogólnie to nie wygląda za ciekawie :P
Może nastąpi taki czas, gdy złożę materiał na ciekawe aranżacje -dla domu. Robię to na naszych wystawach :P czasami ----> a ....podpowiada mi wyobrażnia

.
Wychodzą czasami ciekawki - jakby

zielone dzieła sztuki.
Ale wszystkie projekty moje i te...również z pokazem slajdowym fotek ,to* wypisz ,wymaluj*
nadmiar jak z kwiatami.Oczywiście odkładam na zimowe wieczory- tyle,ze deficyt czasu mam
nieprzerwanie od lat.
Wypada żyć nadzieją , że może
coś się rozciągnie
pozdrawiam
J ;:59 VANKA