Ogród Ignis05 cz4
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Ignis05 cz4
Austinek ładnie Ci kwitnie.
Mój robi drugi rzut pąków i niedługo znowu się pojawią kwiaty.
Sporo róż u mnie będzie powtarzać, ale najbardziej czekam na Nevadę.....lada moment powtórzy i to całkiem sporą ilością kwiatów jak na drugoroczny krzewik.
Mój robi drugi rzut pąków i niedługo znowu się pojawią kwiaty.
Sporo róż u mnie będzie powtarzać, ale najbardziej czekam na Nevadę.....lada moment powtórzy i to całkiem sporą ilością kwiatów jak na drugoroczny krzewik.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lilie,clemki i róże to coś w czym się zakochałam ostatnimi czasy 
Twoje są piękne

Twoje są piękne

- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ależ przepięknie powojniki Ci kwitną
, bardzo mi się podobają, podobnie jak ten biały drobny, który rósł u Ciebie na ogrodzeniu,
przymierzam się do kupna powojników - podglądam Twoje

przymierzam się do kupna powojników - podglądam Twoje

Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Witam
Justynko
mój Avalon to już na bank jest Graham Thomas.
Sama zobacz.

Kasiu
dokładnie tak, odpoczywam.
Jak na razie zanurzyłam sie w ogród.
Efektem są moje zciachane paznokcie i nowe odciski na rękach. A do jeszcze tyle chciałabym zrobić
Podobają Ci się moje lilie? No to masz.

Maju
to chyba telepatia nam zadziałała.
Niektóre róże już powtarzają, jak np Nevada, czy Mme Isaac Pereire. Niektóre nowe dopiero pokazują pierwsze kwiatki.
Tak właśnie jest ze Stefcią. Ale długo myślałam , o jaką różę Ci chodzi.
Róże dla Majki różanej

Cdn...

Justynko

Sama zobacz.

Kasiu

Jak na razie zanurzyłam sie w ogród.

Efektem są moje zciachane paznokcie i nowe odciski na rękach. A do jeszcze tyle chciałabym zrobić

Podobają Ci się moje lilie? No to masz.

Maju

Niektóre róże już powtarzają, jak np Nevada, czy Mme Isaac Pereire. Niektóre nowe dopiero pokazują pierwsze kwiatki.
Tak właśnie jest ze Stefcią. Ale długo myślałam , o jaką różę Ci chodzi.

Róże dla Majki różanej

Cdn...
- kania
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu, dziękuuuuję za piękne lilie
. Bardzo podoba mi się, że nie rosną jako pojedyncze "patyczki", tylko taki ładny krzaczek się z nich zrobił
.
Może moje też kiedyś takie będą
.
Rzeczywiście żółta róża wygląda jak Graham Thomas. Jeszcze jedną charakterystyczna rzeczą dla niej jest to, że młode pędy i liście są jaśniejsze od starszych, dopiero potem ciemnieją.

Może moje też kiedyś takie będą

Rzeczywiście żółta róża wygląda jak Graham Thomas. Jeszcze jedną charakterystyczna rzeczą dla niej jest to, że młode pędy i liście są jaśniejsze od starszych, dopiero potem ciemnieją.
- Ignis05
Grażko
Z Charlesa jestem bardzo zadowolona. Szkoda tylko, ze tak późno go kupiłam.
Moja Nevada już powtarza, ale szału kwiecia nie ma takiego, jak za pierwszym razem.
Wtedy to prawie nie było widać liści tyle było kwiatów. Chociaż mam wrażenie, że tym razem te kwiaty są jakby trochę większe. Dla Ciebie fotka Eden Rose

Saro
Dziękuję. Dawno się zgubiłyśmy. Fajnie , że mnie odnalazłaś.
To może dla Ciebie taki widoczek

Agnieszko
Niewiele mam udanych powojników, ale bardzo się staram, by je mieć w dobrej kondycji.
Dla Ciebie fotka tego powojnika na ogrodzeniu - Summer Snow czyli Paul Farges

Moja Nevada już powtarza, ale szału kwiecia nie ma takiego, jak za pierwszym razem.
Wtedy to prawie nie było widać liści tyle było kwiatów. Chociaż mam wrażenie, że tym razem te kwiaty są jakby trochę większe. Dla Ciebie fotka Eden Rose

Saro

To może dla Ciebie taki widoczek

Agnieszko

Dla Ciebie fotka tego powojnika na ogrodzeniu - Summer Snow czyli Paul Farges

- a_nie
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu pokazałaś wszystko w moich kolorach- nie dość że Chippendele i Polkę to jeszcze lilie
.
Przyglądam się temu Twojemu niby-Avalonkowi, który okazał się Grahamem i porównuję do mojego kupionego z tej samej serii.
Mój niestety miał tylko jeden pąk i nie zdążyłam się mu dobrze przyjrzeć, bo na drugi dzień już zgubił płatki
. Czy Twój też tak szybko się sypie. Wydaje mi się, że niestety nie był taki pełny. Nic poczekamy zawiązuje nowe pąki, to może uda mi się go porównać. Cieszyłabym się, żeby był taki jak Twój, tylko musiałby go przenieś do tyłu na 2-gi plan.
Bardzo zadowolona jestem z drugiej kupionej z tej serii Sir LAncelot. Kwitnie bez przerwy i cały czas zawiązuję nowe pąki, kwiat powoli rozkwita i długo się nie obsypuję, tak że z 2 tygodnie, albo i dużej można go obserwować. Zgodnie z opisem jest niska, rabatowa i wygląda podobnie do opisu i zdjęć.

Przyglądam się temu Twojemu niby-Avalonkowi, który okazał się Grahamem i porównuję do mojego kupionego z tej samej serii.
Mój niestety miał tylko jeden pąk i nie zdążyłam się mu dobrze przyjrzeć, bo na drugi dzień już zgubił płatki

Bardzo zadowolona jestem z drugiej kupionej z tej serii Sir LAncelot. Kwitnie bez przerwy i cały czas zawiązuję nowe pąki, kwiat powoli rozkwita i długo się nie obsypuję, tak że z 2 tygodnie, albo i dużej można go obserwować. Zgodnie z opisem jest niska, rabatowa i wygląda podobnie do opisu i zdjęć.
- Ignis05
Alicjo
Przynajmniej jedna z tych róż, kupionych przez Ciebie była zgodna z opisem.
Moja utrzymuje kwiaty tak, jak na Grahama przystało, czyli nie za długo, ale tak 3 lub 4 dni. Później kwiat wyraźnie blednie i zaczyna sypać płatkami.
Kochani ,
jakoś tak szybko zapisane zostały te wszystkie strony.
Dziękuję Wam za liczne odwiedziny i wpisy
i zapraszam do nowego wątku, który jest tutaj
Proszę moderatorów o zamknięcie tego wątku.

Moja utrzymuje kwiaty tak, jak na Grahama przystało, czyli nie za długo, ale tak 3 lub 4 dni. Później kwiat wyraźnie blednie i zaczyna sypać płatkami.
Kochani ,

Dziękuję Wam za liczne odwiedziny i wpisy

Proszę moderatorów o zamknięcie tego wątku.