( troszkę większa jak tenisowa ) i podłożyłam pod nią deseczkę aby nie leżała na ziemi. Mój M mnie skrytykował, że nie wolno ruszać dyniowatych bo jak on ruszył dynię przy koszeniu trawnika to zrzuciła całkiem duże zawiązki.
  ( troszkę większa jak tenisowa ) i podłożyłam pod nią deseczkę aby nie leżała na ziemi. Mój M mnie skrytykował, że nie wolno ruszać dyniowatych bo jak on ruszył dynię przy koszeniu trawnika to zrzuciła całkiem duże zawiązki.(Przy okazji wyszło co się stało z dynią, bo ja podejrzewałam chorobę.)
Czy on ma rację czy ja, czy można podkładać coś pod melony aby miały bardziej sucho?

Beata
    Beata

- mod. jokaer.
  - mod. jokaer.

. Takie jakby spękania na skórce to znak charakterystyczny tej odmiany, w pełni wyrośniętej. Ale do dojrzenia jeszcze trochę im brakuje - zmienią kolor na słomkowo-żółty, będą pachnieć i po wzięciu do ręki ogonek sam odpadnie
 . Takie jakby spękania na skórce to znak charakterystyczny tej odmiany, w pełni wyrośniętej. Ale do dojrzenia jeszcze trochę im brakuje - zmienią kolor na słomkowo-żółty, będą pachnieć i po wzięciu do ręki ogonek sam odpadnie