Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Jaki kwiat jest na 1 i 5 zdjęciu???? Na piątym chodzi mi o ten kwitnący na żółto z jasnymi liśćmi !!!!!
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu! i ja zapytam o kwiatki na 5 zdjęciu, wszystkie wysokie mnie interesują
Na 1 fotce - nasturcja ,ją znam.
Ślicznie, kolorowo . Podziwiam Ciebie za te wszystkie doniczkowe, ależ masz z nimi pracy.Pozdrawiam cieplutko!

Ślicznie, kolorowo . Podziwiam Ciebie za te wszystkie doniczkowe, ależ masz z nimi pracy.Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu ja po wielu próbach mam wreszcie tamaryszka małego ale już zakwitł
Jaki fajny pieseczek z ogonkiem jak świnka, wygłaskaj go 

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Małgosiu obrotna jesteś dziewczyna jak zdążyłaś to posadzić
.My pogadałyśmy jeszcze trochę obeszłyśmy w kółeczko i odprowadziłam sąsiadeczkę
Szkoda ,że dziś akurat z rana nie weszłam na forum, i nie wiedziałam ,że przyjedziecie coś bym ogarnęła a tak taki wiejski bałagan i zielsko wokół
ale jak wpadniecie następnym razem ogarnę a to wysokie białe to krwawnik kichawiec ..Jak coś to dowiozę Ci i marunę i to co zostało a firletki pomarańczowej to i ja nie mam 

- becia123
Małgosiu wtorek albo środa będę z małą na wynikach to podrzucę Co to co zostało 

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Widzę, że cały czas nowe rabatki powstają 

- Helen
- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Gosia, piszesz że masz problem z różami, u mnie podobna sytuacja i też się nad tym zastanawiam.
Brak róż rekompensują Ci wszystkie inne kwiaty. Lubię oglądać twój piękny zadbany ogród
Brak róż rekompensują Ci wszystkie inne kwiaty. Lubię oglądać twój piękny zadbany ogród

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,ta szałwia podobno sama się rozsiewa,ale u mnie minimalnie,a chciałabym jej więcej na innych rabatkach.
Aniu,mój tamaryszek ma około 4-5 lat i dopiero w tym roku tak strzelił w górę.
Zbyszku,mówię na niego słoneczniczek wariegata,ale nie wiem czy to jest jego prawidłowa nazwa.
Bogusiu,jestem walnięta zdrowo,bo co roku obiecuję sobie,że koniec z doniczkami,ale w tym roku przeszłam samą siebie ......137 sztuk
Misiu, z tamaryszka letniego będziesz zadowolona.Jest o wiele ładniejszy od wiosennego,ma niebieskawe igiełki i kwitnie pewnie ze dwa miesiące.
Beciu M powiedział,że już nie pojedzie ze mna na żadne oglądanie ogrodów,bo przesadziłam z czasem.
Gosiu,już folguję,bo nie ogarniam.
Helenko,nie mogę narzekać na parkowe,bo w tym roku dały spektakl,a innych sporo oczywiscie straciłam.

Aniu,mój tamaryszek ma około 4-5 lat i dopiero w tym roku tak strzelił w górę.
Zbyszku,mówię na niego słoneczniczek wariegata,ale nie wiem czy to jest jego prawidłowa nazwa.
Bogusiu,jestem walnięta zdrowo,bo co roku obiecuję sobie,że koniec z doniczkami,ale w tym roku przeszłam samą siebie ......137 sztuk

Misiu, z tamaryszka letniego będziesz zadowolona.Jest o wiele ładniejszy od wiosennego,ma niebieskawe igiełki i kwitnie pewnie ze dwa miesiące.
Beciu M powiedział,że już nie pojedzie ze mna na żadne oglądanie ogrodów,bo przesadziłam z czasem.

Gosiu,już folguję,bo nie ogarniam.

Helenko,nie mogę narzekać na parkowe,bo w tym roku dały spektakl,a innych sporo oczywiscie straciłam.

- malgocha1960
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgoniu ta biała róża kwitnie Ci przecudnie
Wyznanie cytuję...." jestem walnięta zdrowo..."bardzo mi się podoba
nie jest mi obcy taki stan 

Wyznanie cytuję...." jestem walnięta zdrowo..."bardzo mi się podoba

- becia123
Małgosiu witaj .Mężowi przejdzie z czasem i na pewno podrzuci Cię jeszcze nie raz do jakiegoś ogrodu a przecież nie byliście długo .U mnie nawet kawy nie zdążyłam zaproponować ,zaproponowałabym, ale słyszałam już ,że czas goni i lekki nerw w głosie więc wolałam nie ryzykować
Ja ze swoim robię tak najpierw mówię gdzie bym chciała jechać a dlaczego co mi się podoba a mój mówi powiedz kiedy i gdzie konkretnie bo mężczyzna musi usłyszeć wprost jedziemy tu i tu wtedy i wtedy .W zeszłym roku zawoził mnie do Włocławka do szkoły po pracy a potem do koleżanki do Łowicza wracał z dziećmi tylko wypił kawę .Rano szedł do pracy potem został z dziećmi a następnego dnia wędził wędzonki po południu jechał po mnie z powrotem z dziećmi bo ja byłam w Sulejowie a odebrać mnie trzeba było z Łowicza Nie mówię o tym ,że jak mała leżała w szpitalu przez te dwa tygodnie codziennie po pracy a chodzi na 6 do 15 tez był zmęczony bo to dwie godziny drogi w tą i z powrotem ale chodzi mi o to ,że na pewno znajdziesz sposób .Tyle lat jesteście razem wiesz jak podejść swoją połowę
A jeśli to definitywne zawsze można jakoś inaczej się zorganizować Miłego dzionka życzę Róże masz prześliczne zresztą całokształt. 

- bartosz les
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
Małgosiu
cudne kwiatuszki a najpiękniejsza jest róża biała miniaturowa co to za odmiana ?

- malgocha1960
Dorotko,mam 3 czysto białe róże i te akurat są bezproblemowe i kwitną nieprzerwanie.
Beatko,M brakowało mężczyzny do pogadania.W sobotę jedziemy na spotkanie z ogrodowiska,będą panowie,do tego jezioro w pobliżu,więc już zadowolony i chętnie jedzie.
Bartku,nie znam odmian róż,kupuję je w marketach,na rynku czy na agrze,takie zwykłe.

Beatko,M brakowało mężczyzny do pogadania.W sobotę jedziemy na spotkanie z ogrodowiska,będą panowie,do tego jezioro w pobliżu,więc już zadowolony i chętnie jedzie.
Bartku,nie znam odmian róż,kupuję je w marketach,na rynku czy na agrze,takie zwykłe.

- malgocha1960
- becia123
No tak Popadało w miasteczku trochę u nas tak zaraz powietrze inne.
Piękne te hosty Małgosiu
takie dorodne
Widać jak o nie dbasz.