Wypraszam sobie - jestem płci przeciwnejonectica pisze:Miło, że wpadliście, chłopaki![]()

Wreszcie!onectica pisze:Przyznam, że ten rok był dość zaskakujący, jeżeli chodzi o sukulenty. Przede wszystkim pozbyłam się uprzedzeń do gruboszy![]()

Miłe słowa, przemiłe wiadomości o tym, że się ukorzeniły. Paczka się pakuje, dokończę tylko ochłonęonectica pisze:Poza tym ten kierunek okazał się dość 'rozwojowy', bo otrzymałam 'zastrzyk' w postaci paczki-niespodzianki od naszego sympatycznego Mateusza, a trochę wcześniej od kochanej Żanety, a że szczerze dane, to ukorzeniło sie wszystko, co byłono i kilka wpadło całkiem z rozmysłem i całkiem celowo. No i spodziewam się jeszcze kilku
![]()

Sama nie wiem. Daj mu czas. Moje S. nussbaumerianum dopiero teraz zaczęło przybierać na barwie, a przecież tez długo już stoi na zewnątrz.onectica pisze:To Sedum chyba za mało wybarwione jest jak na rubrotinctum, nie uważacie? Na słońcu go trzymam, powinno się chyba pokolorować bardziej...
I polecam kierunek, o którym wspominał Henryk - będzie co oglądać w takich wannach!