Prymuleczki wszystkie piękne, a najbardziej spodobała mi się ta pełna, bordowa na pierwszym zdjęciu. To nieprawdopodobne, jak szybko producenci wypuszczają na rynek wciąż nowe i ładniejsze odmiany

U mnie na razie jeden kwitnie ;) Na reszte tez czekam. Masz rację, co roku przybywa mnóstwo nowinekwanda7 pisze:Już orliki kwitną? Ja jeszcze czekam, bo mam dopiero w pąkach.
Prymuleczki wszystkie piękne, a najbardziej spodobała mi się ta pełna, bordowa na pierwszym zdjęciu. To nieprawdopodobne, jak szybko producenci wypuszczają na rynek wciąż nowe i ładniejsze odmiany
Dziękuję, Anemony są cudne i same się rosiewają ;) Warto je miec w ogródkuewunia7 pisze:![]()
Jaka różnorodność prymulek, same cudeńka![]()
Śliczne tez masz epimedium![]()
I anemon Blue Shades cudnej urody ( zachorowałam na niego)
Dziękuję bardzo, teraz chyba jeszcze więcej mam kwitnących roslin, tyle że czasu brak na bieganie z aparateme-genia pisze:Witaj Aniu ale poszalałaś , tyle kwitnącego kwiecia .
U mnie już część przekwitłokogra pisze:Oooooo..... rety, ile irysków.
U mnie dopiero pierwsze pączki się tworzą.
Ciekawe że wszędzie ich już widać a u mnie dopiero w początkowej fazie, mimo iż wiosnę mam zawsze przyspieszoną.
Ja też, znam Twoją wspaniałą kolekcję i z przyjemnością ją u Ciebie oglądame-genia pisze:Aniu u mnie podobnie jak u Grażynki dopiero zaczynają kwitnąć pojedyncze kwiaty irysów a tak już nie mogę doczekać się do kwitnienia w pełni
Musze do Ciebie zajrzeć! Iryski są wyjątkowo śliczne!Norbitka pisze:Kolekcje masz pokażną.
A u mnie już kwitną moje zwykłe staruszki i śliczne od e-geni