Sosny, sójki, sarny i inne takie
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Zabranie kawy, pomachanie michałkiem przed nosem albo w przypadku braku ww zwykły, najzwyklejszy kop w ... 

- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
kopa w d*** zawsze i chętnie wykonam, ale poproszę zwrotnego, bo mnie leń nad robotą chwyta
I dzielna jesteś, mamuśka! Z każdym dniem będzie lepiej! A przedszkolaczka mała zadowolona?

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Macham w takim razie migdałkiem na mnie zdecydowanie bardziej działa malaga
Niech no tylko pogoda się poprawi i ruszamy

Niech no tylko pogoda się poprawi i ruszamy

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
No własnie - a jak tam wrażenia "Małej Księżniczki" z przedszkola ?
- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj!
Pospacerowałam po Twoich okolicach (sama też jestem z małopolski, ale do Wisły mam kawał drogi) i nie mogę się napatrzeć na tą cudowną okolicę.. Przewspaniale to wygląda, a zapowiada się jeszcze lepiej kiedy do tego dojdzie zapach kwiatów i ich niepowtarzalny wdzięk..
Pewnie się powtarzam, ale muszę zapytać, bo się nie doczytałam. Jakim aparatem fotografujesz? Zdjęcia mnie urzekły... Sama marzę o tym, aby mieć lustrzankę i już jakieś plany co do tego ruszyły...
Wspaniałe zdjęcia!!
A co do motywacji- to na mnie działają najlepiej przyjaciele, czekolada lub coś słodkiego i gitara
POZDRAWIAM i jak najszybciej życzę wiosny

Pospacerowałam po Twoich okolicach (sama też jestem z małopolski, ale do Wisły mam kawał drogi) i nie mogę się napatrzeć na tą cudowną okolicę.. Przewspaniale to wygląda, a zapowiada się jeszcze lepiej kiedy do tego dojdzie zapach kwiatów i ich niepowtarzalny wdzięk..

Pewnie się powtarzam, ale muszę zapytać, bo się nie doczytałam. Jakim aparatem fotografujesz? Zdjęcia mnie urzekły... Sama marzę o tym, aby mieć lustrzankę i już jakieś plany co do tego ruszyły...
Wspaniałe zdjęcia!!

A co do motywacji- to na mnie działają najlepiej przyjaciele, czekolada lub coś słodkiego i gitara

POZDRAWIAM i jak najszybciej życzę wiosny

Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
I ja jestem ciekawa jak księżniczka zaadaptowała się w przedszkolu?
Pozdrawiam. Ewa
- czar_na
- 1000p
Ewy
Madziorek weszła w okres "nie chcę się rozstawać z mamą" więc rano w przedszkolu rozbrzmiewa syrena ale odbieram szczęśliwe dziecko więc już dziś dzielnie nie płakałam po jej oddaniu
No i zaczęła sikać więc mi ulżyło ,bo było to chyba dla mnie gorsze niż jej przedszkolne niejedzenie.
Mam nadzieję ,że małymi krokami dojdziemy do radości na wieść o przedszkolu.
Anusiu- imienniczko witaj
dziękuję za komplementy i za wiarę w przyszły wygląd mojego ogrodu. Dziękuję też za komplementy dotyczące zdjęć - aktualnie fotografuję canonem eos 500D z 3 obiektywami (kitowy, portretowy i tele).

No i zaczęła sikać więc mi ulżyło ,bo było to chyba dla mnie gorsze niż jej przedszkolne niejedzenie.
Mam nadzieję ,że małymi krokami dojdziemy do radości na wieść o przedszkolu.
Anusiu- imienniczko witaj

- konwalia12
- 1000p
- Od: 24 lut 2012, o 19:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiedziałam, że to musi być któryś z tych Canonów!czar_na pisze:Anusiu- imienniczko witajdziękuję za komplementy i za wiarę w przyszły wygląd mojego ogrodu. Dziękuję też za komplementy dotyczące zdjęć - aktualnie fotografuję canonem eos 500D z 3 obiektywami (kitowy, portretowy i tele).

Sama mam upatrzony canon EOS 550D, 500D, 450D i 40D, no ale jak na razie się jeszcze powstzymuję. Może już niedługo się uda..

Ogród w lasku
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Witaj Aniu!
Dawno mnie nie był, ale czytania! Pozdrawiam serdecznie!
Dawno mnie nie był, ale czytania! Pozdrawiam serdecznie!

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja

- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Dużo mam do nadrobienia w Twoim wątku, ale się poprawię.
Dzisiaj słonko , więc nastrój trochę lepszy, byle do wiosny.

Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Aniu, ryki poranne są dość powszechne: dziecko domyślnie woli zostać z mamą w domu niż gdzieś iść (czemu trudno się dziwić...), ale ważniejsze jest, czy na koniec dnia przedszkolnego jest zadowolona: a tu widzę, że tak, czyli w przedszkolu czuje się dobrze
A Ty kiedy wrócisz na dobre na FO?

A Ty kiedy wrócisz na dobre na FO?

Ania masz tyle czasu wolnego a Ty nawet na Fo nie zajrzysz 

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- czar_na
- 1000p
Witam chorobowo mam nadzieję ,że już po chorobowo.
W ciemno zgaduję (bo jeszcze wątków nie nadrobiłam) ,że mam tak samo dosyć tej zimy jak Wy.
Po drewnie kominkowym pozostało tylko wspomnienie i w tym momencie usiłujemy się mokrą sosną - pan kominiarz będzie zacierał ręce jak przyjdzie na czyszczenie
Córcia biegnie już radośnie do przedszkola a ja ... pielęgnuję lenia ,bo nawet palcem mi się nie chce kiwnąć jak wyjrzę za okno.
Mam nadzieję ,że rośliny nie dostaną bardzo w tyłek tymi bezśnieżnymi mrozami i wiatrem. Sporo ma już wielkie pąki.
W ciemno zgaduję (bo jeszcze wątków nie nadrobiłam) ,że mam tak samo dosyć tej zimy jak Wy.
Po drewnie kominkowym pozostało tylko wspomnienie i w tym momencie usiłujemy się mokrą sosną - pan kominiarz będzie zacierał ręce jak przyjdzie na czyszczenie

Córcia biegnie już radośnie do przedszkola a ja ... pielęgnuję lenia ,bo nawet palcem mi się nie chce kiwnąć jak wyjrzę za okno.
Mam nadzieję ,że rośliny nie dostaną bardzo w tyłek tymi bezśnieżnymi mrozami i wiatrem. Sporo ma już wielkie pąki.
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
No wreszcie jesteś!
Więcej troszkę później, bo teraz katuję swojego lenia na śmierć.... wieszam zasłonki i takie tam inne finezyjne tortury uprawiam.

Więcej troszkę później, bo teraz katuję swojego lenia na śmierć.... wieszam zasłonki i takie tam inne finezyjne tortury uprawiam.

Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa