Aktualnie kwitnące piwonie
Niestety wszystkie NN
Miłeczko - takasobie 
cały czas coś tam pieklę i końca nie widać. Ostatnio wycinałam z eMem straty pozimowe, a było tego trochę i te suche badyle straszyły okrutnie.
Bożenko - Bożena Śmigielska 
przy okazji wykonywania prac ogrodowych trochę się poopalałam, ale tak naprawdę, to ja nie lubię się opalać.
Szkoda tego Twojego żółtego chabra, czyżby one były takie delikatne, hmmm.
Aniu - AniaDS 
już sobie wyobrażam, jak cudnie wygląda Twój ogród z kwitnącymi makami.
Nasionka maków od Ciebie wysiałam, teraz czekam, żeby zakwitły.
Zeniu - Zenia 
szkoda Twoich maków, a może jeszcze odbiją.
Zauważyłam, że ślimaki są smakoszami maków, z zakupionych tegorocznych już jednego mi zjadły. Jutro muszę miejsce wokół maków posypać drobnym żwirkiem.
Jolu - lojka 63 
ja, prawie codziennie "pielę" iii końca nie ma temu pieleniu, hihihi.
Dzidziu - Zabeczka101059 
w tej chwili to ogród jest prawie cały w kwiatach, szkoda, że ja nie potrafię robić ujęć panoramicznych.
Zakwitła nawet ismena z cebulki którą dostałam od Olusi pod koniec kwietnia i od razu wsadziłam do ziemi iii tak się teraz zastanawiam, czy jest sens pędzić wcześniej cebulki, czy nie lepiej od razu do ogrodu.
Irenko - Irena37 
maków w tym roku wysiałam baaardzo dużo, ale one jeszcze nie kwitną. Wszystkie ładnie wzeszły iii jak zakwitną, to będzie cudnie.
Moniko - Monia68 
dziękuję, mam nadzieje, że Pawełek już zdrów jak rybka.
Kasiu - robaczek_Poznan 
tak od maja, to w zasadzie dziennie jestem na działeczce, a ostatnio, to nawet tam śpię. Fotki robię na bieżąco, szczególnie nowym nabytkom.
Ewuniu - Ewiczka52 
dasz radę, tyle świata zwiedziłaś, to w Hiszpanii też sobie poradzisz, buziaki.
Izuniu - chatte 
ojjj, masz rację, ja, jak kończę z jednej strony, to druga już zarośnięta, nooo i zaczynam od nowa. Teraz już będę miała dobrze, bo mama obiadek ugotuje i w ogrodzie pomoże.
Tereniu - Tajka 
ale mi przykro z powodu wyginięcia Twoich maczków strzępiastych. Zimę przeżyły, a wiosną padły. Ciekawa jestem dlaczego tak się stało ?