piękniejsze storczusie, ja czekam kiedy mi moje dwa bidulki coś wypuszczą

Marto . Storczyk piękny , a kolekcja fikusów - rewelacja , cudne wszystkie
 Marto . Storczyk piękny , a kolekcja fikusów - rewelacja , cudne wszystkie   

(ja mam tylko regidana, szczepkę alli,spręzystego i bonsai retusa)a jak tam Peperomia happy bean, bo moja coś ma fochy i marnieje, dlatego ściąłem ją całą i ukorzeniam od nowa (chyba ziemia była zbyt zwięzła).
 (ja mam tylko regidana, szczepkę alli,spręzystego i bonsai retusa)a jak tam Peperomia happy bean, bo moja coś ma fochy i marnieje, dlatego ściąłem ją całą i ukorzeniam od nowa (chyba ziemia była zbyt zwięzła). 

Na tym forum podczas rejestracji powinna być notka "wchodzisz na własna odpowiedzialność"
  Na tym forum podczas rejestracji powinna być notka "wchodzisz na własna odpowiedzialność" 

Celinko, to dzięki tym wszystkim zarazom, jakie tu człowiek wychwycitrzynastka pisze:No kochana jak zawsze bezgranicznie piękno nam serwujesz

a peperomia happy bean? No ma się całkiem nieźle, po niedzieli pokaże wszystkie
  a peperomia happy bean? No ma się całkiem nieźle, po niedzieli pokaże wszystkie   

och, upycham po katach, ale jeszcze w drodze do łóżka się nie przebijam przez gąszcz
 och, upycham po katach, ale jeszcze w drodze do łóżka się nie przebijam przez gąszcz   
  no ja tam nie wiem.. nic szczególnego nie robię w celu utrzymania roślinki. Podłoże odpowiednio wilgotne, nie przesuszyć, lubi zraszanie- a to pozwala z daleka utrzymać przędziorka. Właśnie niedawno zaniedbałam to przez jakiś czas i przędzior opanował mi wielkie drzewko- ścięłam do łysa. Zimą lepiej zapewnić trochę chłodniejsze pomieszczenie - tak dla spoczynku.. ponoć dodatnio wpływa na kwitnienie. Jak startuje wiosną- zaczynam lekko dokarmiać.
 no ja tam nie wiem.. nic szczególnego nie robię w celu utrzymania roślinki. Podłoże odpowiednio wilgotne, nie przesuszyć, lubi zraszanie- a to pozwala z daleka utrzymać przędziorka. Właśnie niedawno zaniedbałam to przez jakiś czas i przędzior opanował mi wielkie drzewko- ścięłam do łysa. Zimą lepiej zapewnić trochę chłodniejsze pomieszczenie - tak dla spoczynku.. ponoć dodatnio wpływa na kwitnienie. Jak startuje wiosną- zaczynam lekko dokarmiać. 

Widok na dworze również świetny
  Widok na dworze również świetny 

fikusy masz prześliczne a ten Kinki Safari będzie mi się śnił po nocach.
 fikusy masz prześliczne a ten Kinki Safari będzie mi się śnił po nocach.

mu dałam
 mu dałam  
 Nie mogę się napatrzeć
  Nie mogę się napatrzeć