Za oknem mgła opadła , słońce zaczęło ładnie świecić . Trzeba korzystać z ładnej pogody , więc zaraz uciekam na działkę . Zostawię tylko klimaty kończącego się lata
Agnieszko- oczywiście , że od naszej koleżanki , a przywiezione przez Ciebie . Teraz tylko czekać na nasionka / mam z tym kłopot / . Zaczynam już zbierać nasiona z gazanii . Może coś z nich wyrośnie na wiosnę
Ewa - tułacz pstry wolno mi się rozrasta . Tą kępkę utworzyłam przez dosadzanie sadzonek które dostawałam od koleżanek . Z kolei u mojej koleżanki dość dobrze rośnie
Ewuś wcale się tym nie kłopocz ja mam tyle że się podzielę .
Mogę nasionkami,mogę sadzonkami na wiosnę.
Natomias nie mogę sobie przypomnieć jakie jednoroczne u ciebie mnie zauroczyły .
Ot skleroza
Agnieszko gazaniami - ja pamiętam . W takim razie na wiosnę Ty siejesz Swoje nasionka , ja swoje i się wymienimy . Zawsze to więcej miejsca na parapecie będzie na coś innego
Dzień Dobry Imienniczko. Miło mi było obejrzeć Twoją działeczkę. Muszę przyznać że bardzo imponująca ilość i różnorodność roślinek . Wszystko jest to co powinno być. Ale róże naprawdę są przepiękne no i niesamowita ich ilość.
Pozdrawiam serdecznie Ewa
EWUNIU astry niesamowitej urody gdyby w przyszłym roku też takie urosły ale niewiadomo . U mnie osteospermum też ładnie jeszcze kwitnie . Te ,które posadziłam pod GLORIĄ DEI urosło takie wysokie około 1 m aż niesamowite . TIP TOP również . Miłej niedzieli