Marylko Twój ogród i jesienią ładny..Uroku dodają mu duże drzewa i iglaki...
U mnie krzaki małe, a rabaty bylinowe już brzydkie i łyse to nawet nie robię zdjęć bo nie ma co pokazywać..
A co to takiego - ten "suchotnik" z takimi kuleczkami ??
Twój jesienny ogród pięknie się prezentuje ,mój to masakra .
Rabatka z trawami ,już w przyszłym sezonie będzie się lepiej prezentować .Nie martw się ,wszystko szybko się rozrośnie . :P
witaj Marylko
Pięknie zaprezentowałaś swój jesienny ogród
KAPUCHA śliczności szczególnie o tej porze roku
i moja języczka nie postarała się być tak piękna jak Twoja :twisted
Cieszę się, że jesteś zdrowa i szalejesz w ogródku
Dziękuje Dzidziu,nie ma co za bardzo pokazywać teraz w ogrodzie trzeba się dobrze naszukać żeby coś ciekawego znaleźć,chodź wydaje mi się ze roślinki są trochę zdezorientowane tymi wysokimi temperaturami....
Marylko uwielbiam takie zdjęcia, kapusty w takiej bliskości można porównać i podziwiać jakie są ładne. Kamyków to Ci na prawdę zazdroszczę, ogród wiele zyskuje jak są takie dodatki, wygląda świetnie :P
Marylko fajny program tylko jeszcze nie znam wszystkich funkcji Syn mi np.podpowiedział żeby zrobić ramkę na każdym zdjęciu trzeba każde zdjęcie zaznaczać osobno, aby powiększyć zdjęcie trzeba kręcić pokrętłem w myszce dla mnie to ciemna magia Dobrze że mi podpowiada, bo ciężko by było Teraz wydaje się wszystko proste
Aniu,trening czyni mistrza,a niby skąd my mamy te programy znać,nasze pokolenie to z tych co komputer to czarna magia,ale plusem jest to ze cały czas się uczymy...
Dzidka ja robię w Picasa 3 ale jeszcze nie znam wszystkich funkcji ,córka mnie szkoli ...możesz w innym programie do robienia kolaży,tylko ze ja nie znam innych...