Dziękuję kochani za odwiedziny

*Halinko*mówisz i masz

kochanie chętnie się podzielę bo mam ich sporo jeśli tylko masz ochotę na żółte dalie to daj znaka one na prawdę są piękne i wielgachne

ze mnie marny fotograf więc nie umiem oddać ich piękna

*Krzysiu * dziękuję ,że mnie odwiedziłeś

zapraszam częściej
*Zenku * miło Cię widzieć u mnie

ja obcinam gałęzie i wtedy szybciej dojrzewają
*Dorotko * kochanie jak dobrze ,że już możesz być z nami

u mnie dziś troszeczkę popadało ale bardzo mało ,a przydałby się deszczyk
*Danusiu*Powiem jak do Halinki jeśli masz ochotę na tę piękność to chętnie się z Tobą podzielę
jutro może uda mi się zrobić innym daliom to może jeszcze na którąś będziesz miała ochotę
*Hanuś * Wiem kochanie ,że ptaszeczki lubią

ale ja chciałabym tylko parę resztę oczywiście im zostawię

co do dokarmiania to oczywiści karmię kochanie .Kupujemy od znajomego rolnika mieszankę i karmimy ,oprócz tego słoninka ze skórką i kulki tłuszczowe

Jest ich mnóstwo zimą z czego bardzo się cieszę
Dziękuję za odwiedzinki

*Olu *dziękuję za życzenie miłej nocki i za to ,że byłaś z odwiedzinkami

*Ewuniu*Nie pamiętam czy napisałam ale chyba tak

Kochanie dziś nie miałam czasu na prace w ogrodzie .Byłam dwa razy w Ełku bo pojechałam z fredzię do weta coś się bardzo drapała ,i jest łysa na grzbiecie więc myślę może jest na coś uczulona .Jacek nasz znajomy wet stwierdził po rozmowie z Panem profesorem z Warszawy który zajmuje się tylko gryzoniami ,że to ruja .Ruja trwa za długo co może się skończyć źle dla fredzi, więc należy zrobić zabieg sterylizacji ,decyzja należała do nas , oczywiście zgodziliśmy się i fredzia została ,a o 18 trzeba było jechać ją odebrać .Dobrze już po wszystkim i jest wszystko ok.Kochanie ale jutro będę potrzebowała Twojej pomocy .
*Basiu*dziękuję ,że mnie odwiedzasz

kochanie jaskółeczki ćwiczą loty wygląda to pięknie ,ale na noc wracają jeszcze do gniazd .Nie długo odlecą i wtedy wiem ,że to jesień ,ale wiosną nie mogę się ich doczekać .Zawsze liczę ile ich przyleciało i czy wszystkie gniazdka są zagospodarowane .Bardzo je lubię jak one śpiewają jak przylecą wygląda to tak jakby się witały.
Matko kochana kto to przeczyta