ewita44 pisze:Skąd ten Walenty wiedział, że mam fioła na punkcie kwiatów i się odchudzam.

Super! Życzę radości z kwiecistego ogrodu.

ewita44 pisze:Skąd ten Walenty wiedział, że mam fioła na punkcie kwiatów i się odchudzam.

oby tylko pogoda nam we wszystkich zamierzeniach sprzyjała. Powodzenia.
 oby tylko pogoda nam we wszystkich zamierzeniach sprzyjała. Powodzenia.

.
 .

, chcę już do ogródka.
 , chcę już do ogródka. 
 ) bo tak jak robienie ozdóbek dba ona o moją równowagę psychiczną.
 ) bo tak jak robienie ozdóbek dba ona o moją równowagę psychiczną.  

i miłego tygodnia.
  i miłego tygodnia. 

.Połowa ogródka już sprzątnięta została druga połowa . Miłego tygodnia bez huraganów
 .Połowa ogródka już sprzątnięta została druga połowa . Miłego tygodnia bez huraganów 

.
 .

Tak się rozzuchwalił, że wkrótce opanuje pomieszczenie, w którym tak mu dobrze.
  Tak się rozzuchwalił, że wkrótce opanuje pomieszczenie, w którym tak mu dobrze.  

. Pogoda na razie nas nie rozpieszcza, jak nie wieje to pada, do ogrodu raczej nie ma co wychodzić. Jest dopiero luty, przyjdzie marzec a z nim dłuższe i cieplejsze dni, nadgonimy wszystkie prace w ogrodzie, przecież to dla nas  nasz sens życia i odskocznia od codziennych obowiązków. Oby tylko zdrowie nam dopisywało, czego życzę z całego
 . Pogoda na razie nas nie rozpieszcza, jak nie wieje to pada, do ogrodu raczej nie ma co wychodzić. Jest dopiero luty, przyjdzie marzec a z nim dłuższe i cieplejsze dni, nadgonimy wszystkie prace w ogrodzie, przecież to dla nas  nasz sens życia i odskocznia od codziennych obowiązków. Oby tylko zdrowie nam dopisywało, czego życzę z całego  .
 .
 a nawet lao, można by powiedzieć ;)
 a nawet lao, można by powiedzieć ;)

i zdrówka bo to teraz najważniejsze.
 i zdrówka bo to teraz najważniejsze. 

, zwłaszcza gdy pogoda nie dopieszcza.
 , zwłaszcza gdy pogoda nie dopieszcza. W sumie to nie mam nic przeciwko, liczę bowiem na wysuszenie mojej przesiąkniętej wodą działki.
  W sumie to nie mam nic przeciwko, liczę bowiem na wysuszenie mojej przesiąkniętej wodą działki.  
  która aż się zarumieniła z radości. Oczywiście różowa pnąca w niczym jej nie ustępuje.
  która aż się zarumieniła z radości. Oczywiście różowa pnąca w niczym jej nie ustępuje.  Obie godne pochwały.
  Obie godne pochwały.  

.
 .