Bazyla-Beatko  A dziękuję. starałam się i staram,żeby w  moim ogrodzie zawsze coś było kwitnącego.Taka jestem lasa na kwiatuchy i kolory 

Miałam tego nowego ptaszka  malować na  bialo.Ale  chyba go zostawię takim  jakim juz  jest.Taki złotawy.
Dalie lubię.Ja karpy dali ,eukomisow, galtonii, mieczyków canny przechowuję  w piwnicy.
Dzisiaj znowu kret mi naryl nowe kopczyki. 

Fiona łowna,  też przenosi ostatnio  prawie codziennie jakieś zabawki ( myszki, nornice, ryjówki )
Dziękuję  bardzo i Tobie też życzę dobrego tygodnia. 
 maniolek-Mariuszu

maniolek-Mariuszu  Dziękuję .Ja bardzo lubię kolory w ogrodzie i przez ostanie lata tak starałam  się robić , dosadzać,aby je bylo widać w ogrodzie  

Tem kret  jest niemożliwy już 5 dzień  umila mi   urlopowe dni  swoimi nowymi dzień w dzień kopczykami.Ciekawa jestem, czemu moja Fiona nie może, czy nie chce go upolować.Mo.że dlatego ,że on nocą  grasuje.A ona ze mną śpi  w nocy.W dzień i popołudniu poluje i wystarczy. 

Parę lat miln mi nic nie wypuszczał.Ale w tym  roku widzę ze 2 młode pędy .Trudno muszę wykopać i dla sąsiada będą. 

Ale ponoć lubi  gdzieś wypuścić swoje odnogi  
 Alicja125-Aluś

Alicja125-Aluś  Tam , gdzie nie będzie przeszkadzał innym roślinom.Aby też nie zdominował rabaty, czy owego miejsca 
Najlepiej na , słup. drąg lub na siatkę  

JP II

Pierwsze nie za piękne ale są kwiatki Hortensji Magical Candle