Och gdybym tylko gdzieś spotykała takie z ciemnymi listkami to bez zastanowienia kupię.
Jeszcze trochę I będzie więcej kropelkowych zdjęć. Wiosna tylko za 3 miesiące

Może w przyszłym sezonie lepiej rozkrzewi sie moja Happy days Lemon to sie podzielę kłączami, bo tegoroczne są juz rozdysponowane .
 Może w przyszłym sezonie lepiej rozkrzewi sie moja Happy days Lemon to sie podzielę kłączami, bo tegoroczne są juz rozdysponowane .

Dziękuję za pamięć i cudowne dary, a także kartki z życzeniami
 Dziękuję za pamięć i cudowne dary, a także kartki z życzeniami   

W realu jest dużo ładniejszy
 W realu jest dużo ładniejszy

To dla rozweselenia przypomnienie wrześniowych kwiatów
  To dla rozweselenia przypomnienie wrześniowych kwiatów

)
 )
 Parę deko
  Parę deko  przybyło to tu, to tam, ale z tym obżarstwem  już koniec.Jeszcze tylko parę dni i znów będą strzelać korki szampanów i petardy, a  biedne zwierzaki znów będą się trząść ze strachu. a potem długo wyczekiwany czas na pierwsze siewy ,wchody i znów  zacznie się ogrodowe szaleństwo
  przybyło to tu, to tam, ale z tym obżarstwem  już koniec.Jeszcze tylko parę dni i znów będą strzelać korki szampanów i petardy, a  biedne zwierzaki znów będą się trząść ze strachu. a potem długo wyczekiwany czas na pierwsze siewy ,wchody i znów  zacznie się ogrodowe szaleństwo   Nawet się nie obejrzymy
 Nawet się nie obejrzymy  nie to nie moja robota to oryginał też dostałam go w prezencie od koleżanki to porcelanowy aniołek .Muszę go trzymać z dala od tego naszego  aniołka- rozbójnika
  nie to nie moja robota to oryginał też dostałam go w prezencie od koleżanki to porcelanowy aniołek .Muszę go trzymać z dala od tego naszego  aniołka- rozbójnika  
   Teraz trzeba bedzie porobić parę ubranek dla lal które dostała pod choinkę .Ona lubi je przebierać
 Teraz trzeba bedzie porobić parę ubranek dla lal które dostała pod choinkę .Ona lubi je przebierać  mam tylko nadzieję ,ze nie zacznie im robić makijażu
 mam tylko nadzieję ,ze nie zacznie im robić makijażu  

wianek w realu 100X ładniejszy niż na fotce wszystkim w koło się bardzo podobał. Krysia ma rzeczywiście zręczne łapki nie tylko do  plecenia wianków ,ale i ozdabiania zresztą tak jak i Ty zawsze coś cudnego wyczarujesz
 wianek w realu 100X ładniejszy niż na fotce wszystkim w koło się bardzo podobał. Krysia ma rzeczywiście zręczne łapki nie tylko do  plecenia wianków ,ale i ozdabiania zresztą tak jak i Ty zawsze coś cudnego wyczarujesz   

Już nie mogę się doczekać pierwszych owadów i kwiatów ojjj biedny będzie ten mój aparat
 Już nie mogę się doczekać pierwszych owadów i kwiatów ojjj biedny będzie ten mój aparat  

Z każdym dniem coraz bliżej do wiosny
 Z każdym dniem coraz bliżej do wiosny