Witajcie Kochani
Czas tak powolutku leci przez ten wirus dobrze że odskocznia jest działeczka bo można zwariować. Troch porobiłam sobie odrabiam zaległości w porządkach na działce i jakoś to idzie. Przekopując grządkę z kwiatami dowiedziałam się dlaczego nie mam tulipanów w tym roku co kawałek natknęłam się na jakiś tunelik nornicy ( chyba nornica) porozkładałam pułapki teraz zatrzymamy czy to cos da ja sie nie poddam tak łatwo. Pogoda piękna susza, a wodę dopiero maja puszczać po 20 kwietnia i to podobno po kilka alejek na dzień ciekawe kiedy dojdą do mnie. W końcu wymalowałam płotek i teraz o wiele lepiej wygląda mój ogródek kwiatowy w dodatku tez jest zabezpieczony przez kochanym wnusiem który wszędzie wchodzi już udało mu się złamać lilię co wychodziła z ziemi i poskubać piwonie co tez wychodzą z ziemi no cóż to tylko moje skarby jakoś to trzeba przetrwać. najważniejsze że są.
Witaj
Kasiu nie sadzę ziemniaków mam tylko pietrusze, marchew, buraczki, cebulkę, seler i sałatkę potem jeszcze pomidorki i paprykę. Kasiu do ładnych rabatek jeszcze daleko jeszcze 4 grządki mi zostały do plewienia. Pozdrawiam
Witaj
Mariuszu ale Cię dawno nie było miło mi że mnie odwiedziłeś i rówiez za miłe słowa. Pozdrawiam
Witaj
Olu miło mi witać Ciebie w moich skromnych progach

i zapraszam w wolnej chwili. Dziękuję za tak miłe słowa pracy z plewieniem jest sporo i zawsze cos sie znajdzie dobrze że nie widać na zdjęciach

. Pozdrawiam
Witaj
Maju miło mi że jesteś myślałam o Tobie

ciesze się że jeżówki Ci rosną jak cos to sie nie martw dam Ci jeszcze

Ciężko było i jest bez mojego pisią, ale jakoś staram się. Dziękuję za miłe słowa i wsparcie. Pozdrawiam
Witaj Kochana
Aniu dziękuje za miłe słowa które dają tak wiele. Pozdrawiam
Jestem
Lucynko jestem kochana teraz piękna pogoda to siedzę na działce trzeba coś porobić udało mi się nawet skosić trawę od razu lepiej wygląda działka. Teraz do czwartku siedzę w domku i odrobię zaległości pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam wszystkich życzę udanego zdrowego i słonecznego tygodnia przyjemnej pracy