Kury zamknięte dzień się skończył! pogoda bez zmian niebo czarne i wieje mocny wiatr
Danusiu dziękuję
Misiu to może mój się wysiał, tylko żebym go nie wyplewiła to w tym miejscu mam milion siewek firletki, czarnuszki i werben
Dzyndzołki bardzo mi się podobają i przez całe lata nie mogłam się ich dochować a ostatnio coś się odwróciło i nawet siane rosną
Mati dziękuję za nazwę

Bardzo mi się spodobała i chciałabym ja ukorzenić

15 róż? no nieźle! mnie też ciągle jakieś przybywają, ale już raczej prezenty i własne ukorzenianie. Coś mi się miejsce kończy

a za ogrodzenie nie wyjdę
Danusiu bardzo Ci dziękuję

i jestem szczęśliwa, że ogród Ci się podoba. Ale pokazuję to co najlepsze, mankamentami się nie chwalę

Oj pragnę ciepła, a tu pewnie jak skończą si e deszcze zaczną się upały nie do zniesienia
Ago wiem

dostałyśmy po łapach

Zgadzam się z Tobą róże w każdej postaci są urocze i nawet te za parę groszy kupione w marketach czy wyprzedażach
Lucynko szkoda że to te moje deszcze nie poszły do Ciebie, bo ja już chętnie przekazałabym je dalej. Niestety zimno i przenikliwie. Czuję się jakbym była na wakacjach, bo często miałam taką pogodę ...albo może taką zapamiętałam, bo dawała się we znaki