Violu różyczki moje faworytki od zeszłego roku,powiększyłam ich rodzinkę,dzisiaj pokażę trochę więcej fotek, dzięki za pochwałę fotki clematisa w winnobluszczuViola K pisze:Grażkoróże urocze naprawdę ...
Śliczny Clematis , fotka bardzo udana
Marysiu u mnie chryzantema jadalna na razie rośnie dla ozdoby,jeszcze jej nie próbowałam , wiem tyle że listki można dodawać do sałatek lub zup, forumka ewunia7 nie tak dawno napisała u mnie w wątku że już sobie podjadła w tym roku chryzantemkę i żyjeMaska pisze:Wybacz namolność, ale chryzantema rośnie a ja nie wiem po co?Maska pisze: Mam też chryzantemę jadalną z nasion z akcji czy wiesz coś o niej ? o co chodzi z tą jadalnością
Dorotko dzięki , ostróżka w tym roku jest wyjątkowaDTJ_1 pisze:piękny raj, a ostróżka biała
Alu trzeba kiedyś poleniuchować,ja dzisiaj wysprzątałam mieszkanie i jutro LBalicjad31 pisze:Witaj Grażynko![]()
Ja dzisiaj leniuchuję,choć pracy w domu i w ogrodzie dużo .
Pogodę mam ładną ,ale odczuwa się mroźne powietrze
Aurelko opróćz grochu,fasolki,cebuli i czosnku podlewam wszystko rozcieńczoną gnojówkąsemirek pisze:Ja też zaczęłam podlewac rozcieńczoną gnojówką z pokrzywy i trochę je ruszyło.
zabieram Was dzisiaj do mojego różanego Raju

[/URL